ניר ז"ל, מקיבוץ בית קשת היה לוחם מצטיין בסיירת גבעתי, בוגר קורס מ"כים שהתמחה בלחימה תת קרקעית ובעולמות החבלה השונים. נפל אמש במהלך קרבות הגבורה ברצועת עזה למען הגנת המדינה ואזרחיה. ניר הותיר אחריו את אימו ילנה, אביו רובן, אח ואחות - גרי ויסמין, בן 21 היה בנופלו. יהי זכרו ברוך.
עדכונים חיים
קרבות קשים ברחבי הרצועה | אבל כבד: חמישה לוחמים נפלו בקרבות
סמ"ר ניר קנניאן ז"ל שנפל בקרב ברצועה, כתב לפני מותו: "נוביל את ישראל לתקופה חדשה" | הוריו של בירהנו ז"ל סיפרו כי מילדות גילה יכולות גבוהות ואומץ. היה גאווה גדולה למשפחה ולקהילה על השירות המשמעותי
סמ"ר ניר קנניאן ז"ל שנפל בקרב ברצועה, כתב לפני מותו: "נוביל את ישראל לתקופה חדשה"
"היה אמיץ מילדות": סמ״ר בירהנו קאסיה נפל בקרב בדרום רצועת עזה
סמ״ר בירהנו קאסיה, לוחם בסיירת גבעתי, נפל אתמול (שישי) בקרב בדרום רצועת עזה. קאסיה, אשר התגורר בבית שמש, היה בן 22 בנופלו. לאחר היתר הפרסום על נפילתו, משפחתו וקרוביו ספדו לו בעצב. מועד ומיקום הלווייתו יפורסמו בהמשך. בנופלו, הותיר בירהנו ז"ל מאחור את הוריו, שבע אחיות ואחיינים רבים.
מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו מפקדה צבאית של ארגון חיזבאללה, לוחם נפצע באורח בינוני מרסיסים
במהלך היום כוחות צה"ל תקפו בירי ארטילרי מספר מרחבים בלבנון. בנוסף, לפני זמן קצר מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו מפקדה צבאית של ארגון הטרור חיזבאללה.
כמו כן, זוהו מספר שיגורים מלבנון שחצו למרחבים שונים בצפון הארץ. בתגובה, תקפו כוחות צה"ל את מקורות הירי. כתוצאה משיגורים שבוצעו מלבנון למרחב מנרה, לוחם צה"ל במילואים נפצע מרסיסים באורח בינוני.