כזב בן כזב: חמאס יכול להמשיך לחגוג - אבל הוא יודע היטב מה ישראל עשתה לו

שלומי אלדר שכתב את הספר 'חמאס, מתנועה חברתית לפשעי מלחמה' התראיין לאלדד וזיו-וולף ואמר כי הוא "דיבר עם כמה אנשים שמבינים - חמאס לא הולך לשום מקום". עוד טען: "קשה למכור לפלסטינים ניצחון כשעזה הרוסה"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
חמאס יצאו במפגן כוח חגיגי לאחר הקפאת הפסקת האש | צילום: רשתות ערביות

עם זאת הוסיף: "דיברתי עם כמה אנשים שאני מכיר שנושמים לרווחה ומבינים שחמאס עוד לא הולך לשום מקום". עוד אמר, כי "אחד מהם אמר 'חכה חכה, זו רק ההתחלה', והלוואי שהוא צודק. ראיתי את התמונות ששודרו עכשיו, רגע דרמטי בחיי ישראל, העמדתי את הרכב בצד וראיתי את התמונות, רואים את הצגת התכלית של חמאס עם ההמונים החמושים שם".

מחבלי חמאס בעזה
מחבלי חמאס בעזה | צילום: REUTERS/Dawoud Abu Alkas

לדבריו, "אני לא רוצה לדבר על המחדלים, זו לא העת, נשאיר את זה למחר. כעת אנחנו צריכים לנשום לרווחה, ביום שנתחיל לשאול שאלות נצטרך לשאול גם מה קרה לנו ב-7 באוקטובר והאם המלחמה התנהלה נכון. אך אני רוצה להשאיר את הביקורת היום בצד, ויש המון ביקורת, אך לא היום".

תגיות:
חמאס
/
103FM
/
עזה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף