בן גביר בטקס הענקת דרגות במשטרה: "בעזרת השם נגיע לחוק עונש מוות למחבלים"

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הגיע לטקס הענקת הדרגות של המשטרה והשב"ס, ודיבר על המשילות והישגי המשטרה; מפכ"ל המשטרה דני לוי נאם גם הוא: "את המפלצת שצברה הון כסף ואמל"ח נשמיד"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
הנאום של בן גביר בטקס הענקת דרגות והצטיינות | צילום: דוברות המשטרה

השר בן גביר ציין כי בשנתיים של כהונתו המשרד רשם שורה של הישגים: "גייסנו אלפי שוטרים, הקמנו את המשמר הלאומי, חיזקנו את תקציבי המשטרה, שירות בתי הסוהר וכוחות השטח כדי שיהיו יותר נוכחים, יותר נחושים ויותר אפקטיביים. הקמנו מאות כיתות כוננות ברחבי הארץ, הובלנו רפורמה היסטורית בזכאות לנשיאת נשק כדי לאפשר לאזרחים להגן על עצמם, הקמנו מחלקי פרוטקשן, העברנו את חוק הפרוטקשן, אפשרנו חוק חיפוש בבית ללא צו, נתנו לכם כלים של הגבלות מנהליות למשפחות פשע והיד עוד נטויה. צריך לומר ביושר וכנות שלא הגענו עוד אל המנוחה והנחלה".

מפכ''ל המשטרה דני לוי
מפכ''ל המשטרה דני לוי | צילום: דוברות המשטרה

מפכ״ל המשטרה רנ"צ דני לוי התייחס למלחמה של המשטרה בארגוני הפשיעה: ״אנו מנהלים מאבק נחוש ועקבי בפשיעה החמורה והאלימה, בדגש על המגזר הערבי. את המפלצת שצברה הון כסף ואמל"ח נשמיד. זו מחויבותנו לכל ילד וילדה במגזר הערבי עד שהמפלצת הזו תיעלם מחיינו״. באשר לארגוני הפשיעה הוסיף המפכ"ל: ״אנחנו מנהלים שורת מהלכים למיטוט ארגוני הפשיעה, ומנהלים נגדם מאבק פלילי וכלכלי. המנוע שמניע אותם זה הרבה מאוד כסף שעובר מתחת לשולחן ויוצא לחו"ל, ותפקידנו להחזיר אותו למדינה״.

בטקס הענקת דרגות של שב"ס אמר השר בן גביר: "למחבלים אין תקנה, אין שיקום. אם הייתי מצליח לשכנע את ראש הממשלה היה כאן גם חוק עונש מוות למחבלים וכיסא חשמלי. בעזרת השם עוד נגיע לזה, אבל עד אז נגמרה הקייטנה".

תגיות:
משטרת ישראל
/
איתמר בן גביר
/
שירות בתי הסוהר
/
דני לוי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף