הוא גייס קבוצת של עולים ומתנדבים מארה"ב ומבריטניה אשר משעות הבוקר המוקדמות מגיעים לאוהל המטבח בסמוך לכניסה לקיבוץ בארי. הם מכינים במשך שעות פיתות מלאות בסביח, פלאפל ושניצלים, לצד סלטים טריים ופינוקים נוספים. צוות אחר של שלומי יוצא לשטח על קו הגבול והם מחלקים את המנות ללוחמים.
שלומי מספר: "אני נכה צה"ל ומאז ה-8 באוקטובר אני כאן בשביל החיילים, וכל יום אנחנו נהנים להכין ללוחמים מנות חמות ולחלק להם כך שגם כשהם בתוך השטח הלחימה יהיה להם טעם של בית".
"הלוחמים כבר רגילים לאוכל שלנו. הם מתקשרים ומזמינים מנות ׳שלומי אנחנו רעבים תארגן לנו חמישים מנות, שישים מנות.. אנחנו מכינים להם את המנות מביאים לגדר והם באים לאסוף אותן. יש לי סיפוק אדיר לראות את הלוחמים נהנים לאכול אוכל חם הם אומרים לי ׳וואו זה לא מובן מאליו מה אתם עושים עבורנו׳ ואני אומר להם תראו מה אתם עושים עבורנו", אומר שלומי.