"אנחנו באירוע היסטורי. צה"ל וחיל האוויר בתוכו יצא להתקפת מנע היסטורית למניעת איום קיומי על ישראל מצד איראן. את המבצע הזה תכננו במשך חודשים ארוכים תוך כדי מלחמה רב זירתית. זה לא מבצע זאת מלחמה מתוכננת להסרת איום קיומי. מבצע הפתיחה היה לא פשוט. 1,500 ק"מ מהבית מעל מאה מטוסים השתתפו בתקיפה. אנחנו נחושים לעמוד במשימה", אומר הגורם הצבאי.
הגורם ציין את המטרות שנבחרו לתקיפה של ישראל במערכה הראשונה: "פגענו בבכירי המשטר, בבכירי ראשי הצבא. פגענו בבכירי מהנדסי הגרעין של איראן. פגענו במפקדות מערכי ייצור כטב"מים וטילים וכן תקפנו מתקני פרויקט הגרעין ומערכות הגנה אווירית כדי לאפשר לנו להמשיך ולפעול בשמי איראן", אומר הגורם הצבאי.
לדבריו, מדובר בהסלמה חמורה ובלתי מוצדקת, וכי "המשטר חייב לצפות לעונש קשה". עוד הוסיף: "ידה החזקה של הכוח הצבאי של הרפובליקה האסלאמית לא תחדל מלרדוף אחריו, בעזרת אללה. במתקפות האויב, מספר מפקדים ומדענים נהרגו כשהם שהידים. יורשיהם ועמיתיהם ימשיכו מיד את משימותיהם, אם ירצה השם".