התמונות האחרונות, שצולמו על ידי חברת Maxar Technologies, חושפות ציוד כבד שעדיין במקומו, עבודות עפר נוספות וסימנים לכך שפתחי המנהרות אולי נאטמו במכוון לפני התקיפות.
אתר פורדו, הממוקם בתוך הר כ-60 מיילים דרומית לטהרן, היה בין שלושה אתרי גרעין איראניים שנועדו להותקף במהלך מבצע "פטיש חצות", שיצא לדרך בשעות הלילה שבין ה-21 ל-22 ביוני. בהתבסס על התמונות, המתקן מראה כעת סימנים של "תנועה חדשה על הקרקע", כולל דרכי גישה חדשות ואשכולות של אזורי מכתש, במיוחד ליד פתחי המנהרות המרכזיים.
בעוד שהערכות ראשוניות של ארה"ב תיארו את נזקי ההפצצה כ"חמורים ביותר", תמונות הלוויין המעודכנות מצביעות על כך שאיראן אולי ביצעה פעולות מנע כדי לאבטח רכיבים רגישים. כלי התקשורת הממלכתיים האיראניים דיווחו כי אתרי גרעין פונו וכי אורניום מועשר הועבר "למקום בטוח" לקראת התקיפות.
בתמונות החדשות ניתן לראות ציוד לעבודות עפר הפועל ליד קומפלקס המנהרות הצפוני. דחפורים ממקמים מחדש עפר סביב אחד המכתשים על קו הרכס, ונתיבי גישה חדשים שנוצרו נראים.
תמונות קודמות מה-19 וה-20 ביוני מראות מספר דחפורים ומשאיות הממוקמים ליד פתח המנהרה. משקיפים מאמינים כעת שזה היה חלק ממאמץ מתואם לחסום או לחזק נקודות גישה. נראה כי הפתחים מלאים בלכלוך, ופסולת שנפלטה מפגיעות MOP נראת במספר מקומות.
באשר למצב ארוך הטווח של הצנטריפוגות של פורדו, הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית אמרה השבוע שהיא מאמינה שהן "אינן עוד פעילות", אם כי מומחים אומרים שרק בדיקות באתר או מודיעין נוסף יחשפו את היקף הנזק האמיתי. לעת עתה, תמונות חדשות מראות שאיראן פועלת באופן פעיל להסתרת האתר או שיקוםו.