מחבל חמאס פשט על תחנת הדלק ב-7 באוקטובר - עכשיו הוא קיבל את החשבון

צה"ל ושב"כ תקפו וחיסלו את המחבל שפשט עם מחלקתו לשטח מדינת ישראל בטבח הרצחני ב-7 באוקטובר, והוביל את הפשיטה לתחנת הדלק בקיבוץ מגן

אבי אשכנזי צילום: אבשלום ששוני
פשיטת מחבלי חמאס על תחנת דלק יילו
פשיטת מחבלי חמאס על תחנת דלק יילו | צילום: מצלמת אבטחה

בזכות צילומי מצלמות האבטחה בתחנת הדלק ליד בכניסה לקיבוץ מגן בדרום הארץ הצליחו היום חוקרי השב״כ בצוות ׳ניל״י׳ האמון לאיתור וחיסול המחבלים שלקחו חלק בטבח ה7 באוקטובר לסגור מעגל עם המחבל שהוביל את הפגיעה על קיבוץ מגן ותחנת הדלק ולחסלו.

בצה"ל ושב"כ פועלים לחיסול המחבלים שפשטו לשטח הארץ בטבח הרצחני ב-7 באוקטובר: בשב״כ הקימו מיד לאחר 7 באוקטובר את צוות ניל״י האחראי על איסוף מידע ואיתור המחבלים.

עד עתה הצליחו בשב״כ ובצה״ל לחסל מאות מחבלים שהשתתפו בטבח, כאשר מדובר בהחלטה שקיבלה ישראל, לפיה כל מי שלקח חלק בטבח ה-7 באוקטובר הוא בן מוות, וצוות נילי ירדוף אותו ויביא לחיסולו. בתוך כך, היום (שלישי) הותר לפרסם כי לפני שבוע חוסל מחבל נח׳בה שהוביל את הפשיטה לתחנת הדלק בקיבוץ מגן.

תיעוד מחבלי חמאס מסתערים על תחנת דלק, בוזזים את החנות ומתחבאים במקרר. צילום: מצלמות אבטחה | צילום: מצלמות אבטחה

כמו כן, אומרים בצה״ל ובשב״כ במהלך המלחמה, אבו עיאדה קידם והוביל מתווי טרור רבים, בהם מספר מתווים בשבועות האחרונים נגד כוחות צה״ל הפועלים במרחב ח׳אן יונס. קצה החוט לזיהוי שלו היה בסרטוני מצלמות האבטחה של תחנת הדלק ב7 באוקטובר שם הוא נצפה נותן פקודות ומוביל את אנשיו לביצוע מעשי הרצח.

תגיות:
חמאס
/
תחנת דלק
/
עוטף עזה
/
שבעה באוקטובר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף