החות'ים אישרו היום (שבת) באופן רשמי כי ראש הממשלה של התנועה, אחמד ע'אלב אל-רהווי, חוסל בתקיפה של צה"ל ביום חמישי האחרון בצנעא הבירה. כמו כן, המיליציה אישרה כי לצד אל-רהווי חוסלו מספר שרים בכירים. מיד לאחר ההצהרה - הגיע גם האיום כלפי ארצות הברית וישראל.
שר הביטחון והתעשייה הצבאית, אלוף מוחמד נאסר אל-עטפי, מסר: "אנו מאשרים את מוכנות הכוחות המזוינים של תימן בכל הרמות להתמודד עם האויב הציוני הנתמך על ידי ארצות הברית. אנו עם האדון המפקד, שיזכה לשמירה, הוא מצווה עלינו ואנחנו טיליו וצבאו, והצבא מוכן בכל הרמות. ההנהגה הפוליטית נקטה את כל הצעדים להתמודד עם האויב, וכמה שתהיה הקונספירציה שלו, היא תיכשל. ארה"ב מכוונת לאזרחים כפי שקורה בעזה".
נשיא החות'ים, מהדי אל-משאט, מסר: "אנו בוטחים באופן מלא ביכולת ההנהגה התימנית להתגבר על הסבל ולהמשיך במערכה נגד הישות הציונית למרות הקרבנות הרבים וקשירת הקשר נגדנו . אני פונה לציונים: דמנו לא ישקוט תמתינו לימים שחורים על מה שביצעה ממשלתכם הבוגדנית. אנו נמשיך ונגיב בהתרסה על התרסה עד הניצחון, ואתם הציונים לא תדעו עוד כל יום של ביטחון".
הערוץ הסעודי אל-חדת' דיווח היום כי מספר ההרוגים בתקיפה הישראלית בצנעא עשוי להיות יותר מ-50 במספר.