אביחי אדרעי חושף את מוחמד סינוואר: "כך נראו חייו של המפקד הטרוריסט"

ארוחות שבירת צום רמדאן בחודש מרץ האחרון הייתה מפנקת במיוחד עבור מספר מחבלים בכירים במנהרות בעזה. כך חשף דובר צה"ל בערבית, אל"מ אביחי אדרעי, ואף פרסם תיעוד חריג

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מוחמד סינוואר
מוחמד סינוואר | צילום: דובר צהל

לצד התמונה, כתב אדרעי: "ארוחות בוקר מיוחדות ומפוארות וסעודות מפוארות במהלך המלחמה: כך נראו חייו של המפקד הטרוריסט של חטיבת רפיח של חמאס במהלך השנה האחרונה. צבא ההגנה חושף תמונות המראות את הכמות הגדולה של מזון ברשותו של מוחמד שבאנה, מפקד חטיבת רפיח, שחוסל יחד עם מוחמד סינוואר מתחת לבית החולים האירופי במאי האחרון".

לסיום, כתב: "תמונות אחרות מהשנה האחרונה חושפות את מגוון הארוחות ששבאנה דאג שיסופקו למשפחתו במהלך המלחמה. ביד אחת, חמאס מנהל קמפיין תקשורתי על "רעב" ברצועה, ובאחרת, הוא בוזז מזון כדי להאכיל את מנהיגיו ואת משפחותיהם. שוב ושוב - התמונות, בניגוד לחמאס ולדוברים שלו בתקשורת, לא משקרות.

תגיות:
אוכל
/
אביחי אדרעי
/
המלחמה בעזה
/
מוחמד סינוואר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף