מפקד כוח חמוש בעזה על חמאס: "הם בני מוות, זרקנו אותם לפח"

חוסאם אל אסטל, מפקד הכוח החמוש מיליציית ח'אן יונס, אמר ל-i24NEWS לאחר הקרב בין החמולות בחאן יונס כי אותה חמולה שהרגה את אנשי חמאס חיסלה אותם בחינם: "הם בני מוות, כל מי שצריך עזרה מולם - אנחנו כאן"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
תיעוד מזיהוי וחיסול חוליית המחבלים באירוע החריג בחאן יונס | צילום: דובר צה"ל

עוד אמר: "אנשי חמאס יצאו לפעולה ממטה הפיקוד שלה שממוקדם בין חולים, ממפקדה שהתמקמה בין חולי סרטן שמאושפזים בבית חולים נאצר, עם ג'יפי טיוטה לבנים ועם כלי נשק, הם תקפו אנשים מתוך המסגד. אבל האנשים של מג'אידה תקפו את הג'יפים של חמאס והציתו אותם. יש עדיין עצורים, חמישה שישה מחמאס, מהכוחות שלהם, בבית משפחת מג'אידה, מכוח 'סהם'. ויש 11 מושלכים על הקרקע בפחי זבל. 11 מחמאס, מהכוחות שלהם, הם אלו שנהרגו, ואני הנחיתי שיושלכו לפחי האשפה".

עוד הוסיף: "שלחתי 25 דולרים לאנשים ממג'אידה, אבל הם אמרו שאין צורך בכסף, הרגנו אותם בחינם. זה בחינם, הם לא רוצים כסף עליהם, זהו זה בחינם, עלינו. כי חמאס מפגיזה אנשים מהמסגד, ממקום קדוש שאמור להיות בטוח. אז איפה השלום? איפה הדת? הם מדברים על דת אבל אין להם לא שלום ולא דת".

לבסוף סיים: "אתם באים היום בחמש לפנות בוקר לתקוף כשאנשים הולכים להתפלל במסגד? ככה זה, הם לוקחים את רקטות האר-פי-ג'י שלהם ומפגיזים את אוהלי האנשים. אבל אני מבטיח לכל האזור, אמרתי לך, הם הסרטן של האזור. אני מרגיע את כל אזור המזרח התיכון והעולם הערבי שאין יותר חמאס. אני אומר לך, סוף חמאס קרוב מאוד".

תגיות:
חמאס
/
מלחמת חרבות ברזל
/
חאן יונס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף