נציין כי בשעה 18:30, החל הארגון להדליף מידע על מי שלטענתם מחזיק בעמדה של הפעלת סוכנים באיראן, בצירוף תמונות וסרטונים "מסביבת ביתו".
בהודעה שפורסמה ברשת X נכתב: "הלם גדול מגיע למוסד. קבוצת האקרים חנדלה: הערב בשעה 18:30 שעון ישראל, המוסד יתמודד עם הלם שמעולם לא ציפה לו. בעוד שקציני המוסד היו עסוקים בגרימת אי שקט במדינות אחרות, הם לא הבינו שצופים בהם ממש בחצר האחורית שלהם. לפעמים כשאתה בטוח מדי בעצמך, אתה חוטף מכה במקום הכי פחות מצפה".
זמן קצר לאחר שהודיעו כי יפרסמו פרטים רגישים על המוסד, ההאקרים לכאורה הוסיפו לכתוב ברשת X כי "הערב הוא לא פרק בודד. הוא יגיע במספר פרקים. הישארו עימנו עד סוף הלילה, זה שווה צפייה".
בהודעה שצורפה לתיעודים כתבו: "הסודות של המלכה: המסתורין מאחורי איילת שקד ייחשף. פעם נוספת, עולם הסייבר יהיה עד לעוצמתנו האמיתית! הפעם, המטרה שלנו הייתה לא אחרת מאשר איילת שקד, הדמות השנויה במחלוקת ומי שנחשבת לאלופת הביטחון של המשטר הציוני". לאחר מכן פרסמה הקבוצה התכבויות של השרה לשעבר וכן רשימת אנשי קשר כולל מספרי טלפון. ברשימה נמצאים ראשי ערים ובכירים אחרים.
עוד כתבו ההאקרים: "בעוד שקבוצת ההאקרים של חנדל'ה מחזיקה ביכולת לשבש כל היבט של החיים בחברה שלכם בזמן קצר מאוד, כוונתנו האמיתית אינה הרס, אלא לשפוך אור על החושך והרמאות שמנציחים שליטי הכת הזו". ברשומה נוספת נכתב: "מנהיגים כמו איילת שקד מדגימים רמה של דיכוי וחושך שנראים לעיתים רחוקות, אם בכלל, בהיסטוריה האנושית, אפילו בימי הביניים". שם טוענת הקבוצה להצגת "50 סרטונים של שקד בטלפון".