בן גביר חושף: אני השר המאוים - "מודה לשב"כ ולמשטרה שמונעים פגיעה בי ובמשפחתי"

אזרח ישראל תושב נצרת בן 29 נעצר בחשד לקידום פעילות טרור ואף תכנן לפגוע בשר איתמר בן גביר. "זו הפעם התשיעית שאירגוני הטרור שמים אותי כמטרה ומנסים לפגוע בי", אמר בן גביר

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונלייןאבי אשכנזי צילום: אבשלום ששוני
עקבו אחרינו
איתמר בן גביר
איתמר בן גביר | צילום: יונתן זינדל פלאש 90

בתום החקירה, אמרו במשטרה שפרקליטות מחוז צפון הגישה היום לבית המשפט בנוף הגליל- נצרת הצהרת תובע לקראת הגשת כתב אישום כנגד עוואד. שירות הביטחון הכללי ומשטרת ישראל רואים בחומרה רבה כל מעורבות של אזרחים ישראלים בפעילות המסכנת את ביטחון המדינה ואזרחיה, וינקטו בכל האמצעים העומדים לרשותם על מנת למצות את הדין עם המעורבים בפעילות זו.

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר חשף כי הוא השר המאוים וכתב: "זו הפעם התשיעית שאירגוני הטרור שמים אותי כמטרה ומנסים לפגוע בי. אני מודה לשירות הביטחון הכללי, משטרת ישראל, מודיעין שירות בתי הסוהר, יחידת מגן ומעל הכל להשם יתברך - שמונעים מהמחבלים לפגוע בי ובמשפחתי. אני אמשיך עם הרפורמה בבתי הכלא, להרוס בתים לא חוקיים, ליישם את חוק עונש מוות למחבלים, לדאוג שניהיה בעלי הבית בהר הבית, לפתוח כיתות כוננות ולחמש את כל אזרחי ישראל.  לא תפחידו אותי ולא ארתע ממכם. אמשיך לפעול 24/7 למען עם ישראל".

תגיות:
חמאס
/
פיגוע
/
איתמר בן גביר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף