לאחר האישור מבג"ץ: צה"ל הרס את בית המחבל שרצח את הרב שי אוחיון

כוחות צה"ל הרסו את ביתו של ח'ליל עבד אלחאלק מוחמד דויכאת שנמצא בכפר רוג׳יב. במהלך הפעילות התפתחו הפרות סדר אלימות בהשתתפות כ-150 פלסטינים שהבעירו צמיגים ויידו אבנים ובקבוקי צבע

טל לב רם צילום: אבשלום ששוני
הריסת בית המחבל שרצח את הרב שי אוחיון. צילום: דובר צה"ל | צילום:

כוחות צה"ל הרסו הלילה (בין ראשון לשני) את בית המחבל ח'ליל עבד אלחאלק מוחמד דויכאת שנמצא בכפר רוג׳יב שבמרחב החטיבה המרחבית ״שומרון״. המחבל ביצע את פיגוע הדקירה שאירע ב-26 באוגוסט, סמוך לצומת סגולה בפתח תקווה, בו נרצח הרב שי אוחיון ז"ל.

במהלך הפעילות התפתחו הפרות סדר אלימות בהשתתפות כ-150 פלסטינים שהבעירו צמיגים ויידו אבנים ובקבוקי צבע. לוחמי צה"ל הגיבו באמצעים לפיזור הפגנות.

הרב אוחיון נרצח בקיץ האחרון סמוך לצומת סגולה בפתח תקווה. המחבל, חליל דויכאת, בן 46 משכם, דקר את הנרצח בחזהו בעד שצעד בסמוך לכביש ונמלט מהמקום. כוחות משטרה ששהו סמוך לצומת תפסו את המחבל כאשר הוא נושא עליו את הסכין איתה ביצע את הרצח.

חליל דויכאת - המחבל בפיגוע בפתח תקווה
חליל דויכאת - המחבל בפיגוע בפתח תקווה | צילום: פרטי
תגיות:
פיגועים
/
שי אוחיון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף