גנץ: "ישראל מעדכנת את תוכניות התקיפה באיראן"

שר הביטחון חשף בראיון לרשת "פוקס ניוז" כי צה"ל מעדכן את תוכניותיו לפגיעה באתרי גרעין באיראן, על מנת להרחיקם מפצצה. בנוסף, חשף מפה עם מיקומי הרקטות של חיזבאללה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בני גנץ מתייחס לאיראן בעת ביקור בשייטת 13. צילום: טל עוז, משרד הביטחון | צילום:

"אם העולם יעצור אותם לפני, זה טוב. אך במידה ולא, על ישראל לעמוד באופן עצמאי ולהגן על עצמה מול איראן", אמר שר הביטחון. עוד הוסיף גנץ כי בגזרה הצפונית, בידי ישראל יש מידע כי לארגון חיזבאללה יש כמות של מאות אלפי רקטות. גנץ חשף מפה של מיקומי הרקטות שהציב חיזבאללה, בתוך אזורים אזרחיים. לדבריו, "כל אחד מהמיקומים נבדק בצורה משפטית, מבצעית ומבחינה מודיעינית. אנחנו מוכנים להילחם".

כזכור, אתמול התראיין גם ראש הממשלה בנימין נתניהו לרשת "פוקס ניוז", ובמהלך הראיון התייחס להחלטתה של תובעת בית הדין הפלילי בהאג לפתוח בחקירה נגד ישראל. "זו שערוריה, אלחם בכך בכל מקום אפשרי", אמר נתניהו.

תגיות:
איראן
/
בני גנץ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף