סניף הליכוד נפתח בקריה בתל אביב - הרמטכ"ל אייל זמיר צריך להתפטר | אבי אשכנזי

חייבים להגיד על שר הביטחון ישראל כ"ץ רק דברי שבח. להסיר בפניו את הכובע. האיש הוכיח שהוא החנת"ר הטוב ביותר שבנימין נתניהו היה יכול לחלום ולקבל תחתיו. שהוא היעיל ביותר בנבחרת של נתניהו | דעה

אבי אשכנזי צילום: אבשלום ששוני
בנימין נתניהו וישראל כץ
בנימין נתניהו וישראל כץ | צילום: פול מרק ישראל סלם פלאש 90
3
גלריה

הערב אפשר לומר כי פורום מטכ"ל של צה"ל הפך לשלוחה של מרכז הליכוד. כמו שהמשטרה הפכה כבר מזמן למשטרה פוליטית. שחלק לא קטן מזמנה וממשאבים שלה היא משקיעה בטיפול בהפגנות, אמירות וביקורת על תפקוד הממשלה ושריה. במקום לתפוס גנבים, למנוע ולפענח מעשי רצח, ולהתמודד עם גל תאונות הדרכים שיצא משליטה.

בנימין נתניהו וישראל כ''ץ בארץ נהדרת
בנימין נתניהו וישראל כ''ץ בארץ נהדרת | צילום: צילום מסך קשת 12

אל"מ גרמן גיטלמן היה אזרח בשנת 2023 כאשר הצטרף לתנועה של יוצאי חיל השריון אשר התנגדו למהפכה המשפטית. הוא לא היה חבר בתנועת "אחים לנשק" והוא לא קרא לסרבנות. אגב, תנועת אחים לנשק היא תנועה לגיטימית חוקית ואין כל בעיה להיות חבר או פעיל בתנועה. האזרח גרמן קרא לשמירה על הדמוקרטיה בישראל. זה לגיטימי אין בזה שום פסול. עד היום בערב.

ישראל כ''ץ ואייל זמיר
ישראל כ''ץ ואייל זמיר | צילום: אריאל חרמוני משרד הביטחון

התגובה הגיעה במהירות של טיל חץ 3. האמת שהסיפור של רא"ל זמיר הוא טראגי. הוא לא יודע שבפועל כבר אין לו באמת יכולת לעמוד בפרץ להשפיע על המצב ולחסום את העסקנים הפוליטיים בשערי הכניסה של צה"ל. אם לרמטכ"ל יש עוד מעט כבוד מקצועי, כבוד ואחריות ללוחמים, למפקדים, לאמהות של הלוחמים עליו להניח את המפתחות ולשחרר. בקרב מול הסוכן הכי יעיל של נתניהו הוא הפסיד, הערב בסיפור של אל"מ גרמן גיטלמן ובמאבקים האחרים ירד עליו המסך. צה"ל הוכרע על ידי החנת"רים, העסקנים והפוליטיקאים הקטנים.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
צה"ל
/
ישראל כץ
/
הליכוד
/
מילואים
/
אייל זמיר
/
מינויים
/
אחים לנשק
/
שבעה באוקטובר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף