בעוד ההיי טק בישראל מתריע מפגיעה קשה, בנק השקעות אמריקאי טוען אחרת

בלומברג פרסם דו"ח של הבנק האמריקאי Jefferies שחוזה כי ההייטק הישראלי ימשיך לצמוח על אף המתיחות הפוליטית, אבל מזהיר: "יש לשים לב שכל שינוי ישמור על מערכת משפט איתנה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
וול סטריט
וול סטריט | צילום: רויטרס

בנק ההשקעות האמריקאי Jefferies Financial Group חוזה בדו"ח שהתפרסם היום (שני) בעיתון בלומברג, כי תעשיית ההייטק הישראל תמשיך לצמוח על אף "תסיסה פוליטית על רקע תכנית הממשלה לשנות את מערכת המשפט".

עוד נכתב בדו"ח: "למרות אי וודאות ניכרת, אנו צופים כי הצמיחה וההבשלה של תעשיית ההייטק הישראלית צפויות להמשיך וליצור בכך הזדמנויות משמעותיות למשקיעים".

עובדי היי-טק מפגינים בחיפה, צילום: מחאת ההייטק | צילום:

עם זאת, ציינו בג'פריס, שלו משרדים גם בתל אביב, כי "יש לשים לב כי כל שינוי במערכת המשפט ישמור על העקרונות שתרמו עד עכשיו להצלחת האקו-סיסטם של ההייטק הישראלי", ובפרט "מערכת משפט איתנה".

בג'פריס חתמו: "הנפח וצפיפות החדשנות הפכו את ישראל ליעד חובה עבור כל המשקיעים המובילים וככל הנראה יצרו מנצחים על פני סקטורים אחרים בשנים הבאות".

תגיות:
הייטק
/
הרפורמה במערכת המשפט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף