"נרמול של הטרור": הנשיא הרצוג לחץ יד לאמיר קטאר - כך הגיב רוטמן

ח"כ שמחה רוטמן פרסם פוסט זועם נגד הנשיא הרצוג, זאת לאחר שנפגש ולחץ את ידו של אמיר קטאר במהלך ועידת האקלים באיחוד האמירויות: "אמיר קטאר, שמימן את הטילים שנוחתים בדרום הארץ, לא אמור להיות בן-שיח"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הנשיא הרצוג בריאיון לרשת סקיי ניוז | צילום: Sky News

נשיא המדינה יצחק הרצוג נפגש עם אמיר קטאר תמים בן חמד אל-ת'אני בוועידת האקלים באיחוד האמירויות, במהלכה השניים שוחחו ולחצו ידיים. מי שלא הצליח להישאר אדיש לאירוע היה ח"כ שמחה רוטמן, שפרסם היום (שישי) פוסט זועם בחשבון הטוויטר שלו בעקבות לחיצת הידיים המדוברת.

"היחס הישראלי והעולמי לקטאר צריך להשתנות בצורה דרסטית", כתב רוטמן. "אמיר קטאר, שמימן את הטילים שברגעים אלה ממש נוחתים בדרום הארץ, לא אמור להיות בן-שיח. הוא לא אמור להיות דמות ללחוץ את ידה".

דבירו של רוטמן מגיעים לאחר ההודעה שפרסם משרד החוץ של קטאר, בו נכתב כי המדינה "מביעה את צערה על חידוש התוקפנות הישראלית נגד רצועת עזה. המשא ומתן נמשך בין הצד הפלסטיני והישראלי כדי לחזור להפסקת אש. קטאר פועלת בשיתוף פעולה עם שותפותיה לתיווך כדי להמשיך את המאמצים שהביאו להפסקת אש. קטאר מגנה כל פגיעה באזרחים, קוראת להפסקת אש ולהכנסת סיוע הומניטרי".

תגיות:
קטאר
/
יצחק הרצוג
/
שמחה רוטמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף