על פי הסקר, הליכוד עולה מ־17 ל־19 מנדטים, והקואליציה הנוכחית עולה מ־44 ל־46 מנדטים. לעומת זאת, האופוזיציה, ללא חד"ש־תע"ל, נחלשת בשני מנדטים. במקביל, בשאלת ההתאמה לראשות הממשלה, בנימין נתניהו מתחזק השבוע ב־2% ל־34%. עם זאת, בני גנץ ממשיך להוביל בפער ניכר של 14%.
מהסקר עולה עוד כי 42% סבורים שהממשלה פועלת במלוא המרץ להשבתם של החטופים, לעומת 39% הסבורים שהיא הורידה הילוך. בקרב מפלגות הקואליציה, 65% סבורים כי הממשלה פועלת בנושא במלוא הכוח. בקרב מפלגות האופוזיציה, 58% סבורים שהיא הורידה הילוך בעניין.
בתשובה לשאלה מי מתאים יותר לכהן כראש הממשלה, זוכה בני גנץ ל־48% ונתניהו ל־34%. מהפילוח עולה כי בקרב מצביעי הליכוד, זוכה נתניהו ל־64% וגנץ זוכה ל־21%. בקרב מצביעי המחנה הממלכתי, גנץ זוכה ל־98%. בקרב מצביעי יש עתיד, גנץ מקבל 90%, ואילו נתניהו מקבל 1%.
בסקר, שנערך בתאריכים 3־4 בינואר, השתתפו 519 משיבים, המהווים מדגם מייצג של האוכלוסייה הבוגרת בישראל מגיל 18 ומעלה, יהודים וערבים. טעות הדגימה המרבית בסקר עומדת על 4.3%.