נתניהו חושש ממרד בליכוד - מקורביו בחנו "צ'ופר" חסר תקדים לח"כים | פרסום ראשון

מקורביו של ראש הממשלה בחנו יוזמה שנתקלה בעבר בהתנגדות עזה מטעם חברי התנועה. מאחורי היוזמה עומד ניסיון להרגיע את חברי הכנסת שחוששים לעתידם הפוליטי

אנה ברסקי צילום: פרטי
בנימין נתניהו על המצב הפוליטי (צילום: רועי אברהם\ לע"מ) | צילום: רועי אברהם, לע"מ

מאחורי היוזמה עומד ניסיון להרגיע את חברי הכנסת מהליכוד שנבחרו בפעם הראשונה והיום חרדים לעתידם הפוליטי לאור הסקרים. על פי המידע שמגיע למקורבי רה"מ, אותם ח"כים משמשים יעד לחיזורי האופוזיציה שלא מפסיקה לנסות ולגייס עריקים. אולם, יוזמת אנשי רה"מ לא קיבלה תמיכה של פעילי הליכוד המרכזיים.

בנימין נתניהו
בנימין נתניהו | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

נזכיר כי מיד לאחר פרישת מפלגת המחנה הממלכתי מהממשלה ראשי מפלגות האופוזיציה, ליברמן, לפיד וסער, הודיעו על הקמת חמ"ל משותף שמטרתו - גיוס רוב לפיזור הכנסת ולהקדמת הבחירות. אמנם המאמץ לגייס עריקים בקרב אנשי הקואליציה עד כה לא הניב פרי, אך לאחרונה שוב התגבר השיח על האפשרות של הקדמת הבחירות .

תגיות:
בנימין נתניהו
/
הליכוד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף