כחול לבן: "לראשונה זה שנים יש אוזן קשבת לתרבות"; רגב: "קצת צניעות"

במפלגה התגאו בהעברת תקציב השיקום לענף על ידי שר התרבות משורותיה, חילי טרופר. קודמתו בתפקיד עקצה: "מסע חנופה לבייס, לא תוכלו למחוק את המהפכה שהבאתי"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מירי רגב
מירי רגב | צילום: ששון תירם

מפלגת כחול לבן העלתה היום (רביעי) ציוץ שהתגאה בכך ששר התרבות משורותיה, חילי טרופר, העביר את תקציב השיקום לענף התרבות לאחר משבר הקורונה, ועקצה את השרה הקודמת, מירי רגב.

"לראשונה זה שנים, כולם מבינים שיש אוזן קשבת במשרד התרבות בהובלת שר התרבות והספורט חילי טרופר. וזה לא רק שם, זה בכל משרד ממשלתי בו אנשי כחול לבן התיישבו. מחויבים לציבור, עובדים למען הציבור. רק התחלנו", נכתב בציוץ.

רגב לא נשארה חייבת ועקצה בציוץ משלה: "כחול לבן תפתחו את האוזניים: גם מסע החנופה לבייס שלכם לא ישנה את העובדות. לא תוכלו למחוק את המהפכה שהבאתי לעולם התרבות בישראל, עליה יעידו מאות הרשויות ומוסדות התרבות שפרחו בתקופת כהונתי אחרי שהודרו מעוגת המשאבים לאורך שנים.

"עולם התרבות והספורט בישראל היו מהראשונים בעולם שחזרו לפעילות בתקופת משבר הקורונה, כולל פתיחת הליגות. המתווה לסיוע הקורונה לעולם התרבות סוכם בתקופת כהונתי עם משרד האוצר. מקווה שבמשרד התרבות תהיה עשייה מעבר לגזירת הסרטים של הפרוייקטים שהובלתי. קצת צניעות וענווה לא תזיק לכם".

תגיות:
מירי רגב
/
כחול לבן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף