סער על דחיית התקציב: "צעד בכיוון הנכון אבל בהחלט לא פתרון"

חה"כ מהליכוד שוחח עם בן כספית ורוני בר און ב-103FM אודות המשבר הפוליטי סביב סוגיית תקציב המדינה: "אני חושב שגם בני גנץ הוא שותף לאחריות ולא יוכל להמשיך ולעמוד"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
ח"כ גדעון סער בכנס מעריב
ח"כ גדעון סער בכנס מעריב | צילום: אלוני מור

"אני חושב שזה פתרון שנותן מוצא לשני הצדדים, אני חושב שזה פתרון פרקטי ואני מאוד מקווה שהוא יתקבל. גם אם יהיה פתרון אחר אני אברך עליו, אני חושב שפשוט ללכת בתקופה הזאת לבחירות ולהתעסק חצי שנה בבחירות ומשא מתן קואליציוני, בלב המשבר הכלכלי הזה, אנשים לא מבינים את המשמעויות המעשיות של זה. אני מסתכל על הצווים והתקנות רק בנושא הקורונה, שבאים חדשות לבקרים בתקופה זו לאישור הכנסת, אני לא יודע מה יאושר ומה לא יאושר. שיקולי בחירות בכל דבר, פשוט אנחנו נפגע ביכולת שלנו להתמודד עם המשבר הכלכלי החברתי הכי חמור שידענו מזה עשרות שנים".

walla video test11 | צילום:

"לכן, עזבו את הוויכוח על מה הצדדים חשבו בהסכם הקואליציוני כי בחודש מאי או באפריל, אינני יודע מתי נוסח אותו סעיף, התחושה הייתה שהגל דועך ויכול להיות שבהחלט לא הייתה ראיה להסלמה של המשבר בטווח כל כך קצר, ולמצב כלכלי בו כל חודש יש מיליארדי שקלים של הוצאה לא מתוכננת, פלוס בעיה בלחזות את ההכנסות כתוצאה מהמשבר הכלכלי הזה עמוק לתוך 2021. לכן, לא הייתי מזלזל בטיעונים של אף צד, אבל זה לא עניין של משפט שצריך להוציא צד אחד צודק וצד אחד לא צודק. אנחנו צריכים למצוא פתרון לטובת המדינה ולטובת אזרחיה, זו המטרה"

תגיות:
גדעון סער
/
הליכוד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף