"בוגדת עלובה": אשתו של זאב אלקין הותקפה מילולית ליד ביתה

פעילי ימין, חלקם תומכי ליכוד, הפגינו מול מריה אלקין, אשתו של חבר הכנסת. חלק מהמוחים כינו אותה "בוגדת" וצעקו לעברה קללות גזעניות. היא הגישה תלונה במשטרה

אנה ברסקי צילום: פרטי
המוחים מחוץ לביתם של משפחת אלקין. צילום: מריה אלקין | צילום:

רעייתו של זאב אלקין, מריה, הגישה הערב (שני) תלונה במשטרה לאחר הקללות שספגה היום מפעילי ימין מול ביתם שבירושלים. המוחים, ביניהם תומכי ליכוד, המשיכו היום בהפגנתם מול בית משפחת אלקין, זאת לאחר שעזב את מפלגת הליכוד. חלק ממפגינים ששהו במקום גידפו את מריה. "את מוכרת את מדינת ישראל, בוגדת עלובה, עוד רוסיה בוגדת", צעקו לעברה.

walla video test11 | צילום:

כזכור, מזה זמן מה פעילים מוחים באופן תדיר מול בית משפחת אלקין, זאת בעקבות מעברו של אלקין למפלגת "תקווה חדשה", תוך ניסיון ליצירת לחץ עליו לא לתמוך בממשלה שבראשה לא עומדת מפלגת הליכוד. המוחים בעבר צעקו לעבר בתו של אלקין.

בזמנו, חבר הכנסת צייץ בחשבון הטוויטר שלו כי "לידיעת חבורת המטורפים שבאו הערב להפגין ליד ביתי למען נתניהו, הבהילו את הילדה שלי בת 5, צעקו לעברה שאבא שלה שמאלן ופושע ודרשו ממנה שאשתי תצא אליהם: תודה על התזכורת איך נראית היום תרבות השיח בבית, שאתם קוראים לי לחזור אליו. אדוני רה״מ תודה על העידוד הנוסף לפעול למען ממשלת שינוי".

תגיות:
זאב אלקין
/
בחירות 2021
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף