בנט בישיבת הממשלה: "איראן חייבת להתחיל לשלם מחיר על ההפרות שלה"

רה"מ התייחס בפתח ישיבת הממשלה לשיחות הגרעין בווינה וקרא למעצמות לא לשאת ולתת עם טהרן. על הפיגוע בירושלים, אמר: "הלוחמים פעלו מצויין, כפי שנדרש מהם"

אנה ברסקי צילום: פרטי
ישיבת הממשלה
ישיבת הממשלה | צילום: פול, אמיל סלמן

הממשלה מתכנסת היום (ראשון) לישיבתה השבועית, בה ידונו השרים במספר נושאים הנמצאים על הפרק. הישיבה תחל בשעה 11:00 ותמשך עד 12:30. בין הנושאים שעולים לדיון בישיבה הם ציון היום הבין-לאומי לאנשים עם מוגבלות והסכם בין מדינת ישראל לבין האיחוד האירופי בדבר השתתפותה של ישראל בתוכנית האיחוד "הורייזן אירופה - תכנית המסגרת למחקר וחדשנות".

בנט הוסיף: "איראן חייב להתחיל לשלם מחירים על ההפרות שלה. המטרה של המשטר האיראני היא הסרת הסנקצוית, זו מטרתם. היכולת לעשות כל מה שהם עושים עכשיו, הם רוצים חיזוק של מיליארדי דולרים ורוח גבית לפעילות. אנחנו מקיימים דיאלוג כן עם האמריקאים בריטים צרפתי רוסים".

"אנחנו בתקופת הערפל שהגדרנו, ולומדים כל יום ומבצעים הערכת מצב מחודשת על בסיס הנתונים באותו הרגע. לגבי הקלות החמרות הכל לפי המידע. יש מי שאומרים המצב טוב, למה מקשים? הסיבה שהמצב טוב היא שאנחנו פועלים מהר והדוק ומשחררים כשצריך ומהדקים כשצריך. באי הוודאות זה הצד הנכון. עדיף להיות זהירים בתחילה מאשר להתחרט אחר כך", סיכם.

תגיות:
נפתלי בנט
/
ישיבת הממשלה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף