בנט על הסכם הגרעין המתגבש: "ישראל לא תקבל את איראן כמעצמה גרעינית"

במסגרת הוועידה, בנט התייחס לכך שבישראל מודאגים הן מהמתיחות בגבול רוסיה-אוקראינה, ובעיקר, משיחות הגרעין בווינה ומההסכם המסתמן. "לאיראן יש בנות ברית בכל מקום, הן יפעלו נגד ישראל", הבהיר

אנה ברסקי צילום: פרטי
נפתלי בנט, ועידת הנשיאים
נפתלי בנט, ועידת הנשיאים | צילום: עמוס בן גרשום, לע"מ

"ההסכם המתגבש עם איראן יביא לאלימות גדולה יותר באזור", הצהיר בנט. "היא הסתירה וממשיכה להסתיר חומרים לייצור נשק. היא דורשת מאתנו שנשכח מה עשתה, 'האקדח עדיין מעושן'".

בנט נשאל על התגברות התופעות האנטישמיות כנגד יהודים בארצות הברית, והשיב: "עלינו לחזק את התחושה בקהילה, אנחנו עם אחד, עלינו להביט קדימה לעבר 50 השנים הבאות ולזכור מהי המשימה שלנו כעם".

מחר צפויים להשתתף בוועידה שר הבריאות ניצן הורוביץ, השר לשיתוף פעולה אזורי עיסאווי פריג', שר החוץ יאיר לפיד, ראש המטה לביטחון לאומי איל חולתא, ושגרירי בחריין ומרוקו בישראל.

תגיות:
נפתלי בנט
/
ועידת הנשיאים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף