"עלה בידו להקים מדינת הלכה": ראשי גוש השינוי תוקפים את נתניהו

במערכת הפוליטית הגיבו להודעה של ראש הממשלה המיועד, שעדכן כי הצליח להשלים את מלאכת הרכבת הממשלה. רה"מ היוצא לפיד יקיים מסיבת עיתונאים הערב וימסור הצהרה

נדב אלימלך צילום: מתן גרדשטייןאנה ברסקי צילום: פרטי
נתניהו מודיע לנשיא הרצוג שעלה בידו להקים ממשלה | צילום:

במערכת הפוליטית הגיבו הבוקר (חמישי) להודעת ראש הממשלה המיועד, בנימין נתניהו, לנשיא המדינה יצחק הרצוג, לפיה עלה בידו להקים ממשלה. בעוד שבליכוד מיהרו לברך, כצפוי, בגוש השינוי הזהירו מ"הממשלה הקיצוניות ביותר בתולדותינו".

בתוך כך, בעוצמה יהודית הודיעו כי הושגו הסכמות עם הליכוד בנוגע לסעיפי המו"מ הקואליציוני. לפי ההסכם אושר כי ח"כ בן גביר יכהן גם כמ"מ יו"ר ועדת שרים לענייני חקיקה. עוד צוין בהודעת המפלגה כי "סוכמו שורה של עקרונות וחוקים שיאפשרו גיבוי מלא לחיילים ושוטרים, החזר המשילות, פיתוח הנגב והגליל קידום הזהות היהודית במדינה, ורפורמה במערכת המשפט".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
יאיר לפיד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף