יועצת לשעבר בחוסן לישראל העידה: "יאיר נתניהו קישר ביני לחיי המין של גנץ"

דנה כשדי, לשעבר יועצת דיגיטל במפלגה, העידה במסגרת התביעה שהגישה נגד בנו של ראש הממשלה: "היו ציוצים שעוסקים באובססיביות בחיי המין של גנץ ואחריהם הגיעו הציוצים שמקשרים אותי לחיי המין האלה"

מתן וסרמן צילום: פרטי
יאיר נתניהו
יאיר נתניהו | צילום: פלאש 90
2
גלריה

לטענתה, יאיר נתניהו "תכנן מראש סדרת ציוצים" כדי לחבר בינה לבין חיי המין של גנץ: "היו ציוצים שעוסקים באובססיביות בחיי המין של גנץ ואחריהם הגיעו הציוצים שמקשרים אותי לחיי המין האלה".

"הוא פרסם על גנץ ומאהבות ואז הוא העלה את התמונה שלי ושאל מי זו", הוסיפה, "ואז יש את הפרסום השלישי שבו הוא העלה תמונה של שנינו, אני ובני גנץ, שעליה טבוע ציוץ שלי, שמעולם לא כתבתי אותו. זה ציוץ שנועד לסגור את הפינה".

בני גנץ
בני גנץ | צילום: רויטרס

מנגד, עורך הדין שמייצג את יאיר נתניהו טען כי כשדי "מנסה לחבר פאזל שלא קיים". עוד תקף את התובעת ואמר כי היא כינתה את יאיר נתניהו "פרי ביאושים", ופגעה בו. אולם, כשדי הבהירה כי היא עומדת מאחורי דבריה.

בהמשך, העיד בנו של ראש הממשלה ואמר כי "גנץ נסחט על ידי איראן, שב"כ עלה על זה שהאיראנים פרצו לטלפון ומצאו סרטון בסגנון אבי חימי, עם המאהבת שלו באמריקה. אני בן אדם מעורב פוליטית, בידי איראן יש סרטון של מישהו שיכול להיות ראש ממשלה".

תגיות:
בני גנץ
/
יאיר נתניהו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף