עדכונים חיים

הסיעות הערביות: "מוכנים להיפגש עם נתניהו בעניין הפשיעה במגזר"

מפלגות הכנסת מקיימות היום את ישיבות הסיעה השבועיות שלהן. יו"ר האופוזיציה תקף: "האזרחים קורסים תחת יוקר המחיה". ליברמן קרא לראשי האופוזיציה לחדול מקיום השיחות בבית הנשיא: "תפסיקו עם המשחק הזה"

אחמד טיבי, איימן עודה
אחמד טיבי, איימן עודה| צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
אנה ברסקי צילום: פרטימתן וסרמן צילום: פרטי
מיין לפי

מנסור עבאס: "חנו מצפים מנתניהו לאמץ את המסמך שהגשנו למיגור הפשיעה בחברה הערבית"

יו"ר רע"מ מנסור עבאס: "יש צעדים אפקטיביים שנעשו בממשלה הקודמת שהביאה לריסון הפשיעה ולכן מפלגת רעם שעוקבת ולומדת ומקדמת את הנושא לאורך השנים ולהביא לירידה משמעותית, רעם הגישה שוב לנתניהו את הדרישות שלה, נתניהו ציריך לקבל החלטות ולפעול בהתאם להן.

"אנחנו מוכנים לכל שיתוף פעולה שיביא לחסוך בחיי אדם אבל מצד שני המטרה היא לא הישיבה עצמה, המטרה היא להיענות לדרישות של החברה הערבית ולאמץ את המדיניות היעילה שהביאה לשינוי בתוצאות. אנחנו מאמצים גם את המסמך של חדש תעל בנוסף למסמך המקיף המשמעותי והאפקטיבי של רע"ם שהוגש למשרד ראש הממשלה".

חד"ש-תע"ל על האלימות בחברה הערבית: "אין לנו הפריבילגיה לא לפגוש את נתניהו בנושא, קוראים לרע"מ להצטרף"

סיעת חד"ש-תע"ל התייחסה לאלימות המשתוללת בחברה הערבית בישיבת הסיעה. יו"ר חד"ש איימן עודה פתח ואמר: "אנחנו היום עומדים על 68% מההרוגים. נתניהו קרא לנו לפגישה אחרי הצעה שסיעת חדש-תעל יזמה עם 40 חתימות ולנו אין הפריביליגיה להגיד שאנחנו לא רוצים לפגוש את ראש הממשלה בנושא הזה. חשוב לי לפנות לרעם ולהגיד אם אנחנו מוכנים לפגוש את נתניהו, זה הזמן לשבת ולהכין מסמך ביחד ונלך בצורה אחידה על מנת לנצח את הפשיעה באוכלוסייה הערבית".

אחמד טיבי הוסיף: "בשבוע שעבר, חדש תעל יזמה 40 חתימות בנושא הפשיעה והצגנו את הנתונים הקשים. היינו מעדיפים להוציא מסמך יחד עם רעם אבל שמענו שהם הוציאו מסמך נפרד. אז נאלצנו להוציא מסמך נפרד שיועבר לראש הממשלה ולעיתונאים, במסמך 12 נקודות ויש בו דרישות אופרטיביות מראש הממשלה".

מיכאלי הביעה תמיכה במועמדותה של רייטן: "המתאימה ביותר"

מיכאלי הביעה תמיכה במועמדותה של רייטן: "המתאימה ביותר"
מיכאלי הביעה תמיכה במועמדותה של רייטן: "המתאימה ביותר"| מרב מיכאלי צילום: מרק ישראל סלם

יו"ר מפלגת העבודה הביעה בפתח ישיבת הסיעה, תמיכה במועמדותה של חברת הכנסת אפרת רייטן, לתפקיד נציגת האופוזיציה בוועדה לבחירת שופטים: "אנחנו עומדים מאחורי המועמדות של אפרת רייטן, שללא ספק היא המתאימה ביותר. היא הוכיחה את עצמה בקדנציה הקודמת".

טען עוד פוסטים
תגיות:
כנסת
/
ישיבות סיעה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף