"הטבח בלבנון": התגובה המנותקת של המפלגה ישראלית

על רקע התקיפות העוצמתיות של צה"ל בלבנון מפלגת חד"ש יצאה בביקורת חריפה נגד וטענה כי ישראל מבצעת "טבח" בלבנון, לפי ההודעה הממשלה "נושאת באחריות לפרוץ מלחמת לבנון השלישית, שעשויה להידרדר למלחמה אזורית"

בנצי רובין צילום: אבשלום ששוני
איימן עודה
איימן עודה | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
הפצצת מצבורי אמל"ח בלבנון | צילום: רשתות ערביות

עוד כתבו: "ממשלת הימין הפשיסטית שביצעה את הטבח האכזרי ביותר בעזה בתואנה של השבת החטופים והשבויים הישראלים ללא כל תועלת, מנהלת מלחמה בלבנון בתואנה של החזרת תושבי צפון הארץ לבתיהם. אלא שהכוח הצבאי הוכיח את כישלונו לספק ביטחון לכל אזרח בישראל. הערובה לביטחון, היא אך ורק בסיום המלחמה בעזה ובהכרה בזכות העם הפלסטיני להגדרה עצמית".

"סיום המלחמה הזו באופן מיידי בעזה ובלבנון הוא אינטרס עליון של כל תושבי האזור, כולל תושבי ישראל עצמם, שממשלת הימין משחקת בביטחונם וביציבותם למען שאיפותיה להתשפט והאג'נדה הפשיסטית הכובשת שלה. לכן על כל הכוחות ההגיוניים להרים את קולם נגד המלחמה העקובה מדם הזו" כתבו חד"ש בסיום הודעתם.

תגיות:
צה"ל
/
לבנון
/
חד"ש
/
איימן עודה
/
מבצע חיצי הצפון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף