מירי רגב: "הקפלניסטים הגיעו לבית של ביבי לסיים את מה שחיזבאללה לא הצליח"

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים התבטאה בחריפות כנגד המפגינים נגד הממשלה במסגרת ישיבת הקבינט שעסקה באירוע שיגור הכטב"ם לעבר מעונו של נתניהו על ידי חיזבאללה, כפי שנחשף בחדשות 12

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בנימין נתניהו על פגיעת הכטב"ם במעון רה"מ. קרדיט: לשכת רה"מ | צילום: לשכת ראש הממשלה

בהמשך לכטב"ם ששוגר לעבר מעונו של ראש הממשלה נתניהו ביום שבת האחרון, עליו לקח אחריות החיזבאללה, היום (שלישי) בחדשות 12 נחשפו ציטוטים מתוך ישיבת הקבינט שעסקה באירוע.

הנוכחים דנו בכיצד להתייחס ולהגיב לניסיון לפגוע בראש הממשלה. שר האוצר בצלאל סמוטריץ' אמר במהלך הישיבה: "צריך להתייחס לזה כאילו זה הצליח".

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר אמר במהלך הדיון: "זאת פעולה נגד ראש המדינה וצריך להתייחס אליה ככזו".

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מירי רגב, פנתה לבן גביר וציינה כי המשטרה צריכה לעשות יותר למען הגנה על מעון ראש הממשלה, אך בדבריה נתנה כדוגמא את ההפגנות כנגד הממשלה: "גם למשטרה יש מה לעשות. אתמול הקפלניסטים הגיעו לבית של ביבי לסיים את מה שחיזבאללה לא הצליח".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
מירי רגב
/
קיסריה
/
כטב"ם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף