האירוע התרחש בכביש בגין סמוך למחלף קריית משה, כאשר מפגינים חסמו את הציר. במהלך המחאה הבעירו צמיגים והדליקו אבוקות. המשטרה גררה שני כלי רכב שהשתתפו בחסימת הכביש, והציר נפתח לתנועה זמן קצר לאחר מכן. בנוסף, דיווחה המשטרה כי מפגין שהתמקם סמוך לכנסת גידף באופן בוטה קצינת משטרה, נעצר על ידי השוטרים במקום והועבר לחקירה.
בהמשך הערב התפתחו אירועי מחאה נוספים ברחבי העיר. מפגינים שיצאו בתהלוכה ממוקדים שונים בירושלים הגיעו לצומת רבין-רוטשילד ולצומת השעון ברחוב רופין, שם החלו להפר את הסדר הציבורי. חלק מהמפגינים סירבו להתפנות והתעמתו עם השוטרים. בעקבות זאת, המשטרה הפנתה את התנועה לצירים חלופיים.
"נשים לזה סוף"
ממשטרת ישראל נמסר: "המשטרה תפעל לאפשר את חופש המחאה, כל עוד נשמרים במהלכה הסדר הציבורי והחוק על ידי משתתפיה. אולם, כל מקרה של הפרת סדר ופגיעה בשלום הציבור והשוטרים, ייענו בהתאם ובנחישות."
חיים ביבס, יו”ר השלטון המקומי, בוועידת התאגידים באילת: “לא נסגור את המדינה כדרישת המפגינים”
ביבס התייחס בכנס לקיטוב הפוליטי ואמר: “ממשלת בנט-לפיד הלכה שמאלה עד הקצה, והממשלה הנוכחית הולכת ימינה עד הקצה. תפקיד השלטון המקומי הוא לאזן ולהביא לשיח של אחדות. צריך לתת למרכז לקחת חזרה את ההובלה״.
בנוגע להפגנות מול ביתו אמר: “המפגינים רוצים שנשבית את המדינה על כל דבר ועניין – על פוטנציאל של פסיקה, על תרחישים או כל דבר אחר. ואני אומר: כשתהיה פסיקה – נדבר. לא ניתן לפלג. נעשה כל מה שנדרש כדי להביא לאחדות, וזה מה שרוב העם רוצה״.