חבר הליכוד במסר לנתניהו: "אם החשדות נכונים - צריך לבוא בחשבון"

ח"כ אביחי בוארון מהליכוד אמר ל"חמש בערב" על קטרגייט כי "ככל שהחשדות יתבררו כנכונות, ויש פה כשל צריך לבוא בחשבון עם האנשים". עם זאת, הבהיר כי הוא חושב שהפרשייה תסתיים בקול דממה דקה

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
יו"ר הליכוד בנימין נתניהו
יו"ר הליכוד בנימין נתניהו | צילום: אבשלום ששוני

עוד ציין: "למיטב ידיעתי אין מעשה פלילי. ציבורי? אני מציע שנראה מה יש פה? בינתיים יש אינספור חקירות שמתחילות בקול רעש גדול ומתנפצות".

על עסקאות החטופים ועל שיתוף הפעולה בהם מול קטאר, אמר: "אני חושב שבסיטואציה בה אנחנו נמצאים בלית ברירה אנחנו משתפים פעולה עם קטאר לשחרור חטופינו. אנחנו סותמים את האף. אל תשכחו שהיא מהווה עיר מקלט לאנשי חמאס. אני ממתין ליום שנבוא חשבון גם עם קטאר בכל מה שקרה ב-7 באוקטובר לפניו ואחריו. האם זה אסור מבחינה חוקית? לא זה לא אסור".

"ככל שהחשדות יתבררו כנכונים ויש פה כשל, צריך לבוא בחשבון עם האנשים. אם יש מסכת עובדתית ויש כוונה פלילית יפסוק בית המשפט אם הייתה כוונה פלילית. ככל שיש אשמה פלילית באנשים הללו, האם זה דבק גם ברה"מ עצמו - ככל שרה"מ לא ידע מזה, ואני לא מאמין שהוא ידע מהדברים הללו - לא דבק בו רבב", אמר.

תגיות:
103FM
/
אביחי בוארון
/
קטארגייט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף