איתמר בן גביר התפאר בהישגים ולא מוכן לעצור: "עזה שלנו"

רבבות חוגגים פקדו את רחבת הכותל בריקודים לכבוד יום ירושלים, ובמהלך העצרת המרכזית של מצעד הדגלים המסורתי, נשאו בן גביר וסמוטריץ' נאומים וסיפקו מספר אמירות נחרצות

אברהם בלוך צילום: לירון מולדובן
איתמר בן גביר, בנימין נתניהו
איתמר בן גביר, בנימין נתניהו | צילום: יונתן זינדל פלאש 90
4
גלריה

השר לביטחון לאומי, ח״כ איתמר בן גביר אמר: "היינו בהר הבית - ראינו את המשילות והריבונות, ראינו המוני יהודים מתפללים בהר הבית. אנחנו מנצחים, אבל אנחנו צריכים לעשות עוד מאמץ, ואני אומר לראש הממשלה היקר: בואו נכריע, בואו ננצח ניצחון מוחלט - וניצחון מוחלט זה לתת גב ללוחמים שלנו, לחיילים שלנו, לשוטרים שלנו, לתת להם לעשות את העבודה".

איתמר בן גביר בהר הבית
איתמר בן גביר בהר הבית | צילום: ללא

"צריך לזכור: למחבלים לא צריך לתת סיוע הומניטרי! לא לתת להם דלק, לא לתת להם אוכל, לחמאס צריך לתת כדור בראש. ברוך השם, אנחנו במפגן משילות, יש הרבה דברים טובים. פעם בתי הכלא במדינת ישראל היו קייטנות של מחבלים. היום אין להם לימודים, אין טיפולי אסתטיקה, אין טיולים בחצר עשר שעות, אין מקלחות 8 שעות, אין מרמלדה ואין שוקולדה - וזה עובד, יש משילות", אמר בן גביר.

בן גביר הוסיף: "אני אומר לראש הממשלה - זה לא מספיק, אנחנו רוצים חוק עונש מוות למחבלים. ובעזרת השם, אנחנו נמשיך לפעול ולעשות ולהתקדם עד הניצחון המוחלט. עשינו רפורמה (בבתי הכלא, א"ב), ועוד רפורמה (הנשק, א"ב)  -עשינו רפורמה בכלי הנשק - נתנו 200 אלף רישיונות נשק, וזה עובד, יש משילות. בעזרת השם הימין ינצח עד הסוף".

איתמר בן גביר
איתמר בן גביר | צילום: דוברות המשטרה

גם שר האוצר בצלאל סמוטריץ' נאם באירוע: "ככל שמודים יותר לריבונו של עולם על כל הטוב והשפע והאור שהוא מאיר לנו, כך אפשר גם לבקש ממנו עוד יותר ועוד יותר ועוד יותר טוב. אנחנו מתוך המקום הזה, שממנו הכול מתחיל, שריד בית מקדשנו והמקום הקדוש שעל ההר הזה. אנחנו מכאן מודים לקדוש ברוך הוא על תנופת הבנייה והפיתוח וייחודה של העיר".

"ומתוך ההודאה הגדולה הזאת, כולנו עכשיו נותנים כוח לעשרות אלפי לוחמינו הגיבורים שעכשיו, עכשיו נלחמים בעזה להשיב לנו את הביטחון, להביא לנו את הניצחון, לזקוף לנו את הקומה, את הכבוד הלאומי, את הגאווה הלאומית", אמר סמוטריץ'.

בצלאל סמוטריץ'
בצלאל סמוטריץ' | צילום: יונתן זינדל פלאש 90

עוד הוסיף שר האוצר כי "יש מי שקצת חוששים מניצחון. אנחנו לא חוששים מניצחון. בואו ניתן כוח ללוחמינו האמיצים והגיבורים! אנחנו כובשים את ארץ ישראל, אנחנו משחררים את עזה, אנחנו מיישבים את עזה, אנחנו מנצחים את האויב, אנחנו אומרים תודה לקדוש ברוך הוא ואנחנו מבקשים ממנו עוד יותר טוב, בעזרת השם, מתוך אחדות ירושלים, מתוך קדושת ירושלים, מתוך שמחת ירושלים, נזכה בעזרת השם להרחבת גבולות ארץ ישראל לגאולה שלמה ולבניין בית המקדש כאן במהרה בימינו. אמן".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
איתמר בן גביר
/
יום ירושלים
/
בצלאל סמוטריץ'
/
מלחמה בעזה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף