"נלווה את נתניהו גם בניו יורק": משפחות החטופים פירקו את המאהל מול בית רה"מ

משפחות החטופים פירקו את המאהל מול מעונו של ראש הממשלה בירושלים. חלק מהמשפחות יטוסו לניו יורק בעקבות נתניהו כדי לוודא שקולן נשמע, בעוד חלקן יישאר בארץ. "עם שובו נחזור לאותו מקום ולא נרפה"

מאיה כהן צילום: צילום עצמי
אמהות הלוחמים ואמהות החטופים קושרות את עצמן זו לזו בשלשלאות מול מעון רה״מ | צילום: מטה משפחות החטופים

משפחות החטופים שהו במאהל לאורך השבוע כולו, ישנו בו, התפללו, ערכו ארוחות שבת וחג, קיימו עצרות וצעדות וזעקו להשבת כל החטופים והחטופות. לטענת המשפחות, ראש הממשלה ורעייתו התעלמו מהן באופן מוחלט.

צנגאוקר הוסיפה: "לא יכולנו לשמוע מביתנו את ההפצצות על הילדים שלנו ולהישאר בבתים, יצאנו באמצע הלילה והקמנו פה מאהל. במשך שבוע זעקנו פה את זעקתם של הילדים שלנו מהמנהרות, אבל במקום לצאת מהבית ולהושיט לנו יד, הוא אטם את ליבו וסגר את החלונות".

עינב צנגאוקר מחוץ למעון ראש הממשלה
עינב צנגאוקר מחוץ למעון ראש הממשלה | צילום: מטה משפחות החטופים

חיימי טען כי מאז 7 באוקטובר "ההפקרה הפכה הקרבה", והאשים את נתניהו בסירוב להשיב את החטופים "מסיבות פוליטיות ובשל המשפט שמתנהל נגדו". לדבריו, ראש הממשלה בחר "להפעיל את הצבא ולהעמיק את התמרון בעזה – הפקרה נוספת ומודעת של 48 יקירינו".

תמונותיהם של גלי וזיו ברמן
תמונותיהם של גלי וזיו ברמן | צילום: אבשלום ששוני
תגיות:
בנימין נתניהו
/
חטופים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף