בן כספית לינון מגל: "תצטרך להיעלם בקרוב"

ינון מגל ובן כספית תהו בתוכניתם על היעדרה הציבורי של היועצת המשפטית לממשלה מאז פרשת הפצ"רית. מגל הוסיף בהומור: "היא עסוקה בחפירת המנהרה של עצמה"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
מחאת תמיכה בגלי בהרב-מיארה | צילום: אבשלום ששוני

מגל התייחס בהמשך להודעה על הפסקת מסירת ההצהרות מצד משפחות החטופים המשוחררים, והפנה אצבע מאשימה כלפי ראש הממשלה: "התגנב ללבי חשד קל שנתניהו החזיר את החטופים רק כדי להפסיק את ההצהרות האלה. כך לא מתנהג ראש ממשלה". לדבריו, "אם אתה רואה אותו תגיד לו: כך לא מתנהגים, זה לא ערכי ולא מוסרי".

יונתן אוריך
יונתן אוריך | צילום: יונתן שאול, פלאש 90

בן כספית לא נותר חייב ושיגר אזהרה חמה: "תשמע, אני שואל את עצמי אם להיסחף לקשקוש הזה כי כבר נתתי לך כמה פעמים את העצה הידידותית - אל תגן על קטאר-גייט".

כספית הזכיר את ההתכתבויות שפורסמו, שמוכיחים לכאורה אחרת. "התפרסמו הווצאפים איך כותב פלדשטיין לאוריך 'קצין בכיר באמ"ן רוצה להעביר חומרים'. ואחרי ההדלפה אוריך כותב 'הבוס מבסוט', אז למה אתה עושה את זה לעצמך? גרסתו של פלדשטיין תתפרסם בקרוב מאוד ואז תצטרך להתחפש לבלונדינית ולהיעלם, אבל כמו שאני מכיר אותך אתה לא רק לא תיעלם אלא תנסה להגן על זה".

תגיות:
בן כספית
/
ינון מגל
/
גלי בהרב-מיארה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף