בהמשך התעקש כי אין פה דיל עם הקואליציה: "למה אתם חושבים שבכל פעם שערבים מקבלים משהו יש מזימה שבה ערבים שותפים בה? הבעיה היא עם היהודים בממשלה לא עם הערבים. אין פה שום דיל, מאי גולן כמעט ולא נפגשה עם נציגי ציבור ערבים, היא טוענת שיש לה הוכחות לכך שהכסף הולך לארגוני פשיעה, אבל היא לא הציגה שום הוכחות, היא נאמה בכנסת על ההסדר הזה והערנו לה שתביא הוכחות, שום דבר היא לא הביאה".
על הרצון להפיל את ממשלת נתניהו אמר טיבי: "ההצבעה שלנו יכולה להפיל את הממשלה, נעשה זאת ונצביע נגד התקציב, אין להם את הקולות שלנו בחוק הגיוס, אנחנו מעוניינים לזעזע את הקואליציה, לקצר את חייה".
עוד סיפר על כוחה של הרשימה המשותפת: "אני חושב שאם תיעלם ממשלת נתניהו, אחרי הקמת הרשימה המשותפת, הגוש השני יוכל להקים ממשלה שהיא לא ממשלת נתניהו, סמוטריץ' ובן גביר", אמר והוסיף, "אנחנו עוד לא יודעים מי יעמוד בראש הרשימה המשותפת".
לסיום התייחס לבקשת החנינה של רה"מ: "נתניהו לא ביקש חנינה, הוא דורש הפסקת משפט, לחנינה בחוק של המדינה, יש דרישות של חנינה, למשל הודאה, הכרה על חטא, תשלום מחיר כלשהו, כמו יציאה מהחיים הפוליטיים ולכן אני לא יודע מה גורל המכתב הזה, אני חושב שזה חלק מקמפיין, מקווה שאף אחד לא ייתן לו חנינה סתם ככה כמתנה לבחירות".