בשידור חי: מני נפתלי תקף את נתניהו - מסיבה אחת בלבד

מני נפתלי, אב הבית לשעבר במעון ראש הממשלה, השיב בתקיפות לטענה הקשה שהשמיע מוקדם יותר נתניהו במהלך הדיון בבית המשפט: "אני רק צוחק מזה"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
מני נפתלי בבית המשפט. צילום: אבשלום ששוני | צילום:

עוד הוסיף: "היינו יכולים להתאחד, הפוליטיקאים היו עושים את העבודה שלהם בכל המישורים וכל הסקטורים, אבל אנחנו רבים בינינו כל הזמן. אנחנו צריכים להיות במקום אחר לגמרי. אני מאמין בקדוש ברוך הוא - מה שצריך לקרות – קורה".

"אני רק צוחק מזה", הטיח. לאחר מכן, האשים את נתניהו: "הוא משקר, בטח הוא שיש לו חסינות, הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה", הוסיף נפתלי. "תארו לכם שהייתי אומר את מה שאני רוצה, איזה כותרות הייתי עושה?".

לסיום, ציין: "אני לא בטירלול הזה, עליתי לשידור רק כדי לאחד את העם ביום הקדוש הזה, אנחנו לקראת משיח לדעתי. אני אדם שומר מסורת ורואה הכול מהצד - עושים עוול לסקטור סקטור במדינה הזאת, והגיע הזמן שאנשים ייקחו את עצמם בידיים מול הטירלול הזה של הפוליטיקה".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
מני נפתלי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף