מי במקום הראשון? מוסף 100 המשפיעים של מעריב

סיום המלחמה, התקיפה באיראן, החזרת החטופים והמאבק על מערכת המשפט: מוסף סוף השנה של מעריב מדרג את הדמויות שעיצבו את ישראל ב־2025 - והשאלה הגדולה נותרת פתוחה: מי במקום הראשון?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דונלד ומלניה טראמפ, בנימין ושרה נתניהו
דונלד ומלניה טראמפ, בנימין ושרה נתניהו | צילום: Getty images

במקום השני נבחר בשנה שעברה ראש הממשלה בנימין נתניהו. גם כאן היה זה הרבה לפני שמישהו מאיתנו העריך ששנת 2025 תהיה שנה של סיום המלחמה ושל תקיפה דרמטית באיראן שפגעה קשות במתקני הגרעין שלה – נושא שאותו נתניהו תמיד הציג כמשימת חייו. במקביל הוא שמר על הקואליציה שלו יציבה גם מול סערות כמו משבר הגיוס ופרישת החרדים, וכל זה כשהוא ממשיך לנהל את משפטו, שנכנס השנה לשלב הקריטי – שלב החקירה הנגדית. אין ספק שמקומו של נתניהו בצמרת המשפיעים בישראל, אבל האם הוא נבחר למקום הראשון?

יש עוד שאלות מסקרנות רבות לקראת פרסום מוסף 100 המשפיעים בסוף השבוע: האם הצליח השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר לשמור על המקום הרביעי מהשנה שעברה? וכיצד השפיע המשך המאבק הישיר בין הממשלה (בראשות שר המשפטים יריב לוין) למערכת המשפטית, הכוללת את נשיא בית המשפט העליון יצחק עמית והיועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב מיארה, אותה החליטה הממשלה לפטר? וכיצד השפיעו סיום המלחמה ותוצאותיה על מיקומם של אנשי הצמרת הביטחונית בישראל – שר הביטחון ישראל כ"ץ, הרמטכ"ל רא"ל אייל זמיר, ראש השב"כ דוד זיני, ראש המוסד (היוצא) דדי ברנע ומפקד חיל האוויר אלוף תומר בר?

במוסף תמצאו גם את האנשים שהשפיעו ביותר על הכלכלה והמשק הישראלי, ראשי התעשיות הביטחוניות, וכן צמרת החינוך, הבריאות, התרבות והספורט הישראליים. ביום שישי הקרוב ייענו כל השאלות, ובראשן השאלה המרכזית: מי נבחר למקום הראשון ברשימת 100 המשפיעים של מעריב?

תגיות:
בנימין נתניהו
/
דונלד טראמפ
/
100 המשפיעים של מעריב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף