בנט ציין עוד: "נתניהו וסינוואר סיכמו על 'הסדרה ארוכת טווח' בעזה וזה היה נוח מאד לחמאס, לתת להם להתארגן לטבח הנורא. לכן סינוואר העדיף מאד שנתניהו ימשיך לכהן ושלא אחליף אותו".
עוד רשם בנט: "ח"כ מנסור עבאס תיאר הערב בראיון ב-12 את הדחיפה הקטארית דווקא להקמת ממשלה עם נתניהו מכיון שידעו שנתניהו ימשיך לזרום עם יחיא סינוואר".
בנט הבהיר: "חלופת המסרים והפתקים בין סינוואר לנתניהו כבר ידועה מזמן. כך גם פעולת שלושת יועצי נתניהו בתשלום קטארי ולמען קטאר בזמן המלחמה".
לדבריו של בנט, "ב'צוק איתן' דחפתי לפעולה נגד המנהרות; נתניהו התנגד אך לבסוף נאלץ לאמץ את עמדתי. דחפתי יחד עם ליברמן לכיבוש הרצועה; נתניהו מנע, כפי שתאר בספרו שלו".
בנט המשיך: "בממשלה שלי לא איפשרנו לחמאס לנשום. הפסקנו להכיל רקטות. קבעתי מדיניות של אפס הכלה אפילו לבלון תבערה אחד. הפסקתי את מזוודות המזומנים עם 30 מיליון דולר בשטרות לחמאס".
לסיכום, ציין בנט: "ברור שסינוואר יעדיף את נתניהו. מר נתניהו שהוביל משך שנים את המדיניות הנוראה הזו של חיזוק סינוואר ומימון חמאס בדולרים, את מדיניות ה'הכלה' ולבסוף במשמרתו את טבח ה-7/10 (כן, טבח. לא 'ארוע') חייב ללכת הביתה מיד".