הדרמה מאחורי הקלעים של גוש האופוזיציה: "איחוד שיביא לפירוק מרצ"

כתב "מעריב" אברהם בלוך בשיחה עם גדי נס ברדיו צפון 104.5fm: על האפשרות החוקית לדחיית הבחירות בשל מלחמה, הפיצול באופוזיציה והכתף הקרה שמקבל בני גנץ מחבריו לגוש "רק לא נתניהו"

לוגו 104.5 צילום: רדיו צפון 104.5FM
נתניהו ופמלייתו נוחתים בוושינגטון | צילום: ללא קרדיט

לדבריו, החוק מאפשר דחייה של הבחירות בנסיבות חריגות. "אפשר לדחות את הבחירות. יש הסדר מיוחד בחקיקה שבמידה ונגיע למלחמה בזמן הבחירות, הן יידחו. אני לא חושב שנצטרך לחכות הרבה זמן, אני מאמין שזה יוכרע קודם לכן", אמר.

"יכול להיות שבמהלך החודשים הקרובים יחזרו להצביע לגנץ"

בלוך התייחס גם למעמדו של בני גנץ: "בתחילת המלחמה כשגנץ הצטרף לנתניהו, הוא הגיע ל-40 מנדטים. יכול להיות שבמהלך החודשים הקרובים יחזרו להצביע לו. אני לא מספיד אותו כל כך מהר, אך בהתנהלות שלו חבריו לאופוזיציה מפנים לו כתף קרה". בנוסף התייחס ליו"ר "ישראל ביתנו": "ליברמן נמצא גם כן בגוש של 'רק לא נתניהו', אבל הוא מגדיר את עצמו כמפלגת ימין. זה גוש שקצת קשה לראות איך הוא עובד אחד עם השני. זה גוש שאין לו חזון משותף, חוץ מהעמדה של להחליף את נתניהו".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
יאיר לפיד
/
בני גנץ
/
בחירות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף