כנרת בראשי: "אני ביביסטית הארדקור וזו מחמאה"

כנרת בראשי מדברת בפודקאסט של מומחית סיכוני הסייבר עינת מירון על המינוי שלה שסוכל, על הכסף הגדול שמוזרם להפלת נתניהו, ולמה היא מעדיפה את בן גביר וגוטליב בעמדות כוח על פני הממלכתיות של הליכוד

עינת מירון צילום: ללא
עינת מירון מראיינת את כנרת בראשי | צילום: אבשלום ששוני

"מה שקורה היום בישראל הוא לא חוקי ואנטי-דמוקרטי"

"באתי בהצעה לאחד מאנשי התקשורת מהצד השני, אמרתי לו 'בוא נשב, נעשה שיח בין שני אנשים שחושבים אחרת'. הוא לא רצה. אני חושבת שהוא מאוד מפחד מהמקום שבו הוא נמצא. אני מזמינה כל אחד מהצד השני של המפה, רלביסט הארדקור, לשבת איתי".

כנרת בראשי ועינת מירון
כנרת בראשי ועינת מירון | צילום: אבשלום ששוני

"אני ביביסטית הארדקור, ובעיניי זו מחמאה"

"אנשי ימין צריכים ללמוד לפרגן"

"אנחנו שותקים. תראי את ההחלטה האחרונה של הפצ"רית, המינוי הטרי של ישראל כ"ץ, שקבעה שגניבה של עד 2,000 שקל מחיילי צה"ל לא תיחקר. זו החלטה שהבן של היועצת המשפטית לממשלה נהנה ממנה לכאורה. אז בואו נעשה שימוש בהחלטה הזאת! אני קוראת לכל חיילי צה"ל - לכו לשקם, קחו מה שבא לכם. סיגריות, ממתקים. אבל אצלנו חלשים, לא עושים את זה. אני אומרת - בואי נתחיל. חייבים לשנות את זה. אנחנו חייבים לעשות יותר ברמה האזרחית ופחות להאשים את הפוליטיקאים".

"השופט עמית עוקף את אהרן ברק בסיבוב"

"אין אדם יותר חכם מנתניהו, אבל כשאתה יושב מול ראשי מערכת הביטחון – הרמטכ"ל, ראש שב"כ, ראש אמ"ן – וכולם אומרים לך 'חמאס מורתע', אתה מכבד את דעתם המקצועית. הוא האדיר את מערכת המשפט והאדיר את מערכת הביטחון. הטעות שלו הייתה שהוא לא הביא סביבו עוד אנשים שיהיו 'איפכא מסתברא'. ראש ממשלה צריך אנשים שיגידו לו 'אדוני, אתה לא'.

"יש עניין של אשמה ויש עניין של אחריות. אשמה? בטוח לא. אחריות? יש לו מעצם היותו ראש ממשלה. האם אני רוצה שיעזוב בגלל זה? חד משמעית לא. אני אבחר בו עוד פעם. אני רוצה שהוא יישאר ואני סומכת עליו. מי שחושב אחרת ממני – שיבחר אחרת, אבל שלא יכפה עליי את דעתו".

"עשו לי סיכול ממוקד"

"אין הסברה במדינת ישראל. אין ראש מערך הסברה לאומית. אני מודה, ראש הממשלה רצה אותי כראש מערך הסברה לאומית. יכולתי לעשות המון אבל עשו לי סיכול ממוקד בתוך הנציבות. את מי שהוא רוצה מסכלים ואז דברים לא קורים וזה בדיוק מה שמכעיס.

"ארגוני נשים כמו נעמ"ת מתעסקות בפוליטיקה במקום בנשים. קחי את מרב מיכאלי, שהזדנבה על פרשת קצב בלי סוף, אבל מי שייצג את קצב נגד המתלוננות היה היועץ הפוליטי שלה, רונן צור. כשאנחנו רואים את השתיקה של ארגוני הנשים נוכח התבטאויות של אהוד ברק או מקרים של תקיפות מיניות שלא מתאימים לאג'נדה, אנחנו מבינים שאין באמת ארגוני נשים. הן פוליטיות על מלא. מי שיושבת בבית וחושבת שהארגונים האלה יעמדו לצידה בלי לבדוק את העמדה הפוליטית שלה – טועה. פשוט תפסיקו לתרום להן".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
כנרת בראשי
/
פודקאסטים מבית מעריב וTMI
/
פודקאסטים על חדשות ואקטואליה מבית מעריב
/
"פודקאסט סייבר" עם עינת מירון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף