מחנה הקיץ של המיליארדרים: מה עשו בנט, קושנר והשגריר האמירתי בחדר סגור?

השיחה המיסתורית, שהוגדרה כ"אוף דה רקורד", נערכה בדלתיים סגורות בפני קהל אקסקלוסיבי שהוזמן מראש, הכולל את בכירי תעשיות העסקים, התקשורת והטכנולוגיה העולמיות

אלי לאון צילום: פרטי
עקבו אחרינו
נפתלי בנט מתייחס לסיום הלחימה עם איראן | צילום: מפלגת ביחד

השיחה, שהוגדרה כ"אוף דה רקורד", נערכה בדלתיים סגורות בפני קהל אקסקלוסיבי שהוזמן מראש, הכולל את בכירי תעשיות העסקים, התקשורת והטכנולוגיה העולמיות. ועידת סאן ואלי, שזכתה לכינוי הלא רשמי "מחנה הקיץ של המיליארדרים", מוכרת כמקום שבו נרקמות עסקאות ענק ומהלכים פוליטיים הרחק מעיני הציבור. נוכחותן של שלוש דמויות מפתח מזרח-תיכוניות בפורום כזה מעוררת שאלות רבות לגבי הנושאים האסטרטגיים שנידונו שם.

ג'ארד קושנר
ג'ארד קושנר | צילום: Ludovic Marin/Pool via REUTERS

מי שעוד נוכחת השבוע בוועידה, ומייצגת את החיבור שבין הון, שלטון וטכנולוגיה, היא סמנכ"לית התפעול של חברת מטא, דינה פאוול מקורמיק, הנשואה לסנאטור מפנסילבניה. היא נמצאת בסאן ואלי לצד מנכ"ל מטא מארק צוקרברג ושורה של בכירים נוספים בענקית הטכנולוגיה, המנצלים את ההזדמנות לקדם אינטרסים במסדרונות הכוח הלא רשמיים של אמריקה.

תגיות:
נפתלי בנט
/
איחוד האמירויות
/
ג'ארד קושנר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף