במטה אייזנקוט מעריכים כי מאות משתתפים יגיעו לאירוע. ב"ישר!" מכוונים בחודשים האחרונים לקהלים נוספים מעבר לבסיס התמיכה של המרכז הפוליטי, ובהם ציבור בעל אוריינטציה ביטחונית וממלכתית וגם מצביעי ימין וליכוד שעשויים להיות פתוחים לחלופה פוליטית.
קריית מלאכי היא תחנה נוספת במהלך השטח שמקדם אייזנקוט בחודשים האחרונים, עם דגש בולט על ערי הפריפריה. בשבוע שעבר קיים כנסים בכרמיאל ובירושלים, שלדברי אנשיו היו מלאים, ולפני כשבועיים השתתפו מאות בני אדם באירוע שקיים בקריית שמונה. לכך מצטרף הכנס המוצלח שקיים לפני כחודש בדימונה.
במקביל עלה בימים האחרונים קמפיין חוצות של מפלגת "ישר!" בערי פריפריה. על שלטי הענק מופיעה תמונתו של אייזנקוט לצד הסיסמה: "לוחם! מנהיג! מאחד!". השלטים מצטרפים לכנסים שמקיים אייזנקוט מחוץ למרכז הארץ, בניסיון לבנות למפלגה תשתית שטח לקראת הבחירות.
במטה אייזנקוט אומרים כי "צפויים להגיע מאות אנשים" ומדגישים כי אייזנקוט "חורש את הפריפריות בחודשים האחרונים". הכנסים וקמפיין החוצות מלווים את המאמץ של "ישר!" להעמיק את פעילותה בערי הפריפריה ולבסס בהן נוכחות לקראת הבחירות.
אייזנקוט מכוון גם לקהלים שהצביעו לאורך השנים לליכוד ולמפלגות הימין, ומחר הוא מגיע לזירה שבה יהיה אפשר לראות עד כמה המסר שלו מצליח לחדור אליהם.