עמית הלוי ניסה לשדר עסקים כרגיל - רון קופמן לא קנה את זה: "מרגיש נבגד?"

עמית הלוי, שנדחק למקום ה-33 ברשימת הליכוד, התעקש כי "לקבל מקום 19 בליכוד זה לא להפסיד", אבל בריאיון ל-103fm נקלע לעימות חריף עם רון קופמן על השריונים, סער ונתניהו

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
עקבו אחרינו
עמית הלוי
עמית הלוי | צילום: יוסי אלוני
3
גלריה

"קיבלתי כמעט 22 אלף קולות, לא היה מועמד מחוזי בתולדות הליכוד שקיבל כמות קולות כזאת כשהוא עלה לארצי", אמר הלוי בגאווה בפתיחת דבריו. כמו כן, ביקש להודות למצביעים שבחרו בו והודה כי מבחינתו הפריימריז היה יום חגיגי במיוחד: "אני רוצה לומר שזה אחד מהימים הכיפיים בחיי. יש הזדמנות לנבחר ציבור להיפגש בזמן קצר יחסית עם מסה של ציבור רחב, ראיתי באופן בלתי אמצעי, אתה רואה מה אכפת לחברי הליכוד".

השרים המשוריינים: ישראל כ''ץ, חיים כץ, גדעון סער
השרים המשוריינים: ישראל כ''ץ, חיים כץ, גדעון סער | צילום: אבשלום ששוני,ראובן קסטרו,בינה מלאכותית ושיפור צילום,רמי זנגזר

קופמן לעג וטען כי ח"כ הלוי היה צריך להתעשת ולהתפכח מוקדם יותר: "קניתם בוגד, לא תשלמו? אתם רציתם בוגד. אתה לא מתייחס לגדעון, אתה לא מתייחס אליו, הוא לקח לך את המקום. רציתם את גדעון? הוא הביא לכם ארבעה מנדטים. ידעתם כבר אז שמכרו אתכם. ידעתם שיו"ר המפלגה מכר אתכם".

גדי איזנקוט
גדי איזנקוט | צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90

ח"כ הלוי הגיב לכך: "הם עזבו בגלל שהם חשבו להפיל את הממשלה". קופמן לא התרשם והבהיר להלוי כי נתניהו לא היה שותף אמין עבורם מלכתחילה: "ברור, הבן אדם פרנואיד כל הזמן רוצים להפיל אותו".

ח"כ הלוי השיב: "אני השתדלתי מאוד להיות נאמן לערכי הליכוד, להיות נאמן לעמדות היסודיות, לערכים הלאומיים והליברליים של התנועה שלנו, זו נאמנות מבחינתי, לא שום דבר אחר, לא פרסונליזציה, לא ראיתי את זה ככה, ביקרתי כידוע במהלך הקדנציה הזו כשהיה צריך לבקר".

תגיות:
בחירות
/
103FM
/
עמית הלוי
/
פריימריז
/
פריימריז בליכוד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף