אנו נמצאים שמונה ימים לסגירת הרשימות והגשת המועמדים לבחירות לכנסת ה-26. האם הציבור ייחשף למפלגות חדשות נוספות קודם לכן? "מבחינת הפוליטיקאים הם בישורת האחרונה", אמרה ברסקי בתחילת הריאיון, והוסיפה: "זאת בספירה לאחור, לקראת סגירת הרשימות. זה לא מעט זמן עדיין, אבל די מעט זמן כדי שישוחחו בינם לבין עצמם. נראה בעיקר שתי תופעות: איחודים וירידה מהבמה".
לדבריה, "אנחנו לא מדברים על גמדים שישרפו כמה אלפי קולות, עם כל הצער שבדבר. זה לא משפיע על התמונה הכוללת. מה שכן משפיע זו הריצה של בצלאל סמוטריץ' ושל משה פייגלין בנפרד. זה באמת עלול לעלות לימין בשניים או שלושה מנדטים".
"יש לו חסידים", ציינה והוסיפה: "לא רבים. אמנם לא טענתי שהוא נמצא במגעים, אבל בימין רואים בו סחורה די מבוקשת ואומרים שאם האיחוד יהיה משולש ולא זוגי, בין סמוטריץ' לפייגלין, ואז יבוא גם זליכה, אז זה בוודאי יעזור להם".
עוד הוסיפה כי "המגעים מתנהלים בשקט. בן גביר מנהל שיח מאוד קשוח. הוא מעביר מסר של 'אני חזק מספיק, ולא רוצה איחודים'. זה ניסיון של נתניהו לתקוף אותו ולהקטין אותו. וגם לנסות להעביר קולות מסמוטריץ' ובן גביר לליכוד".