כשנשאלה ישירות על תיאוריות בגידה השיבה נתניהו בעמימות: "לא רוצה לדבר. לא יודעת. שתהיה ועדה אמיתית לחקירה".
ממפלגת הדומקרטים נמסר: "מפלגת הדמוקרטים מגנה בתוקף את דברי הבלע והשקר של שרה נתניהו הערב בערוץ 14. הפצת קונספירציות נגד האלוף יאיר גולן, והשחרת גבורתו ב-7 באוקטובר, הן חציית קו אדום הגובלת בטירוף. כשנתניהו רץ להתאפר ולחפש תירוצים, יאיר גולן הסתער והציל חיים. העובדות לא ישתנו. לא משנה כמה משפחת נתניהו וערוץ 14 ינסו לשכתב אותן".
"קונספירציית הבגידה המטורפת, שאין לה כל בסיס עובדתי, שהפיצה אמש אשת ראש הממשלה - נועדה רק ללבות שנאה ולהנצחת שלטון נתניהו שכל מה שהוא יודע לעשות כדי למשול- הוא להפריד. נתניהו בורח מהאחריות למחדל הנורא בתולדות ישראל אליו הוא הוביל אותנו בעיוורון, בחידלון ובהתעלמות מכל סימני האזהרה".
"יש מי שמספרים כי 'לא העירו אותם', וישנם מי שקמו והסתערו- בלי לשאול שאלות. הם לא יצליחו להחליף בין הטוב והרע, בין האמת לשקר. אנחנו לא נאפשר את זה, עם ישראל לא יאפשר את זה. מחזק את חברי, אלוף (מיל׳) יאיר גולן שלחם למען מדינת ישראל עשרות שנים וגם בבוקר שבעה באוקטובר, גילה אחריות ואומץ לב והציל חיים בגבורה".