ינון מגל הזדעזע בשידור: "זה שיא הסיאוב - התרבות הקלוקלת של הפרוגרס השתלטה"

ינון מגל תקף את ראשי גוש השינוי סביב סוגיית הגיוס, נדהם מהדברים שיוחסו לראש אכ"א לשעבר גיל רכב וקרא ציוץ של חיים לוינסון על הכסף הקטארי. בן כספית השיב שנתניהו המציא את השיטה

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
עקבו אחרינו
ינון מגל ובן כספית
ינון מגל ובן כספית | צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90
3
גלריה
גיל רגב מתוך האחת כאן 11
גיל רגב מתוך האחת כאן 11 | צילום: שימוש לפי סעיף 27 א'

מגל הגיב בחריפות: "אני נחרד כשאני שומע את זה. זה שבועיים לפני הטבח. זה שיא הסיאוב של השמאל. אתה קולט בדקה איך כל התרבות הקלוקלת של הפרוגרס השתלטה על השמאל וסיעבה אותו לניכור מהדברים הכי בסיסיים שבשבילם הקמנו את המדינה. עצוב לשמוע את זה, זה כל כך מטומטם".

מגל קרא את לוינסון - כספית החזיר לנתניהו

"זה מצחיק אנשים שצועקים קטאר מימנה את חמאס וכשהיו בממשלה הם ביקשו מקטאר לממן את עזה. הכסף הקטארי שהחל בשנת 2018 להגיע לעזה לא היה עבור החמאס אלא עבור הפקידים, צדקה למשפחות הנזקקות ותשלום עבור הדלק המצרי שהרשות הפסיקה לשלם עליו. מכיוון שחמאס שולט בכסף הוא למד איך להשתלט על הכסף, ובמבצע שומר חומות נתניהו הפסיק את העברת הכספים.

חיים לוינסון
חיים לוינסון | צילום: Moshe Shai/FLASH90

"הממשלה התחלפה ומהר מאוד עלתה זעקת מערכת הביטחון השמיימה, שבלי כסף המצב ברצועה יצא משליטה. בנט יכול לספר איזה סיפורים שהוא רוצה, הוא היה שותף מלא-מלא לקונספציה שעדיף את קטאר מאשר הרשות הפלסטינית. בסופו של דבר בממשלת בנט-לפיד לא עורערה אף אחת מהתפיסות שהם ירשו מממשלת נתניהו'. אני אמנם לא מסכים עם כל מילה, אבל אם לוינסון אומר את זה? תודה רבה", אמר מגל.

כספית הוסיף: "ראש הממשלה צריך לבקש סליחה מעם ישראל. 'שומר ביטחון ישראל' עלק. ממשלת בנט הגיבה על כל עפיפון והפסיקה את השריפות בעוטף".

תגיות:
גיוס חרדים
/
בן כספית
/
ינון מגל
/
103FM
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף