בחלוקת הגושים נרשמת היחלשות נוספת של גוש נתניהו, שיורד ל-50 מנדטים, בעוד גוש איזנקוט עומד על 52 מנדטים. המפלגות הערביות מתחזקות במנדט ומגיעות יחד ל-14, ורשימת הנדל-זליכה מחזיקה בארבעה מנדטים. על פי תמונת המנדטים הזו, אף אחד משני הגושים אינו מגיע לרוב של 61 מנדטים ללא תמיכה נוספת.
נתניהו ובנט בשוויון בהתאמה לראשות הממשלה
נתון בולט נוסף בסקר נוגע לשאלת ההתאמה לתפקיד ראש הממשלה. לראשונה, בנט משתווה לנתניהו, כאשר שניהם זוכים לתמיכה של 38% מהנשאלים. השוויון נרשם במקביל להתחזקותה של מפלגת ביחד בשני מנדטים, בעוד הליכוד מאבדת מנדט.
לצד זאת, הסקר מצביע על שיעור גבוה של בוחרים שטרם הכריעו למי יצביעו. 36% מהנשאלים השיבו כי הם עדיין מתלבטים לאיזו מפלגה להעניק את קולם, ארבעה ימים בלבד לפני פתיחת הקלפיות. מדובר בנתון שעשוי להשפיע על תמונת המנדטים הסופית.