דיווח: המפלגות יסכימו לממשלה בראשות הליכוד - אם נתניהו יפרוש

ערוץ 2 דיווח על תכנית חדשה להדחת רה"מ במפלגות המרכז, לפיה אם בבחירות הבאות נתניהו ינצח במספר המנדטים, יכינו לו ראשי המפלגות הפתעה בבית הנשיא

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בנימין נתניהו
בנימין נתניהו | צילום: מרים אלסטר, פלאש 90

לפי הדיווח, אם בבחירות הבאות נתניהו ינצח במספר המנדטים, יכינו לו ראשי המפלגות, שמאסו בו זה מכבר, הפתעה בבית הנשיא. כשיגיעו נציגי המפלגות לריבלין, הם יאמרו לו כי הם ישמחו להרכיב קואליציה עם מפלגת הליכוד. עם זאת, הם יאמרו שהם לא מוכנים לשבת בממשלה בחסות נתניהו, וידרשו שאדם אחר יעמוד בראשה.

ההנחה היא שבליכוד, שרוב בכיריו מעוניינים כבר להשתדרג, יסכימו להצעה. מהליכוד נמסר בתגובה כי תיאוריות מאין אלו נשמעו גם במערכת הבחירות האחרונה.

לפיד ממשיך להתקרב לחרדים

השניים נפגשו לשיחת מסדרון בכנסת, וח"כ גואטה, שנכנס לאחרונה לכנסת במקומו של אריה דרעי, ניצל את ההזדמנות כדי להזמין את לפיד לעשות את השבת בביתו. "יש הרבה דברים שמאחדים יותר מאשר מפרידים", הסביר את יוזמתו.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
לפיד והחרדים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף