ההבטחה של נתניהו לתושבי בית שאן אם רק ייבחרו בז'קי לוי

בכנס בחירות שנערך לפני כשבועיים, ראש הממשלה הבטיח לתושבי העיר כי ייערך שינוי בתוואי הרכבת, אך זאת תמורת בחירתו של איש הליכוד לראשות העירייה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ז'קי לוי
ז'קי לוי | צילום: מרק ישראל סלם

בכנס בחירות שנערך לפני כשבועיים בבית שאן, הבטיח ראש הממשלה בנימין נתניהו לתושבים כי ייערכו שיפורים בתוואי הרכבת המובילה אל העיר והבטיח כי היא תגיע לתל אביב ולירושלים, אך התנה את המהלך, ספק בהומור ספק ברצינות, בבחירה של סגן השר ז'קי לוי לראשות העירייה.

"אני הולך לעשות שינוי קטן ברכבת", אמר נתניהו במהלך הכנס שסרטון ממנו פורסם הערב (רביעי) בכאן 11, "כרגע צריך לנסוע לחיפה, נכון? זה לא מה שיהיה. אנחנו הולכים לבנות מנהרה. ולא רק נקצר את החיבור הזה, אנחנו עוברים שם ופשוט חותכים ישר לתל אביב, ישר לירושלים".

הבחירות שייערכו בשבוע הבא בעיר הצפונית צפויות להיות צמודות מאוד ומלוות במתיחות גדולה בין איש הליכוד, סגן השר לוי, למי שהדיח אותו בבחירות הקודמות מתפקידו כראש העירייה, רפי בן שטרית, שמייצג את מפלגת כולנו.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
בית שאן
/
ז'קי לוי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף