השר רפי פרץ הגיש בקשת ההתפצלות מסיעת ימינה

השר לענייני ירושלים ומורשת נמצא במגעים מתקדמים עם הליכוד כדי להגיע למיזוג טכני. המו"מ נועד לתת גב פרלמנטרי לרב פרץ, שנשאר לבד לאחר הפיצול במאי

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
רפי פרץ
רפי פרץ | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
2
גלריה

יש לציין כי מדובר בפרוצדורה לטובת עבודה משותפת בכנסת, כאשר המו"מ נועד לתת גב פרלמנטרי לרב פרץ שנשאר לבד אחרי שהתפצל מימינה ונכנס לממשלה. הליכוד הסכים למיזוג טכני בעת סגירת ההסכם.

ב-14 במאי הודיע פרץ לחברי ימינה על החלטתו להתפצל מהרשימה ולהצטרף לקואליציה. פרץ הסביר אז כי הוא חש חובה בתקופת משבר הקורונה לעשות זאת.

כזכור, פרץ עמד בראש הבית היהודי והחל לנהל משא ומתם עם נתניהו לאחר סירובו של בנט לקבל את ההצעה אחרונה שהוצגה לו להצטרף לממשלה. לאחר עזיבתו דרש השר דודי אמסלם את תיק ירושלים, וטען כי תיק זה הובטח לו, ובתגובה נתניהו הציע לפרץ לקבל תיק אחר. ואולם, פרץ התנגד ובסופו של דבר מונה לשר לענייני ירושלים, כפי שרצה.

מסמך ההתפצלות
מסמך ההתפצלות | צילום: ללא
תגיות:
רפי פרץ
/
קורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף